Blogs

EXCLUSIEF [INTERVIEW] E'LAST vertelt over 'ROAR', het creatieve proces, doelen voor de groep en meer!

E'LAST, een achtkoppige jongensgroep onder E-entertainment bestaande uit Water , Choi In , Seung Yeop , Baek Gyeul , Romeins , Won Hyuk , Won juni , en Ye Jun , maakten op 9 juni 2020 hun officiële debuut met het mini-album ' dag droom ' en de titelsong ' Zweer .'

E'LAST blijft een opkomend talent in de sector en brengt zulke unieke concepten en geluiden naar de scène. Vanaf hun debuut tot hun meest recente release heeft de boyband consequent die 'wauw'-factor laten zien waardoor fans willen dat ze zo vaak mogelijk terugkeren. Van het orkestrale popnummer 'Swear' tot het soulvolle balladnummer ' Traan van Chaos ,'naar het klassieke-ontmoet-moderne muzieknummer' Duistere droom ,' en hun nieuwste verslavende titelnummer ' Schepsel ,'E'LAST's discografie heeft een diepgeworteld gevoel voor ritme, waardoor ze nog meer opvallen omdat ze iets unieks doen in de ogen en oren van het publiek.


Met hun nieuwste release, 'ROAR', vervolgt E'LAST het verhaal dat ze al vanaf het begin vertellen. Muzikale vaardigheden en ontwikkeling van de band werden verder tentoongesteld in het nieuwe album. E'LAST is de moeite waard om naar te luisteren vanwege hun ongekende discografie, die elke comeback nieuwe en frisse nummers levert, waarbij de leden eruit zien alsof ze uit een fantastische roman komen terwijl ze elke keer hun verleidelijke beelden naar voren brengen.


In hun meest recente comeback 'brullen' de jongens van E'LAST het hoogtepunt van hun verhaallijn tot nu toe en zijn 'weerwolven vol emotionele wonden', waarmee ze verschillende gevoelens uiten die door het album worden overgebracht. De jongens hebben opnieuw hun talenten getoond, de danschoreografie op punt uitgevoerd en de luisteraars van dienst met hun vocale bekwaamheid. De boyband is ook in populariteit gegroeid, met 'ROAR' als hunbest verkochte albumin de eerste dag en eerste week verkopen, het breken van hun vorige records.

E'LAST ging zitten met allkpop om meer te bespreken over hun onlangs uitgebrachte album 'ROAR', het creatieve proces van het album, doelen voor de groep en meer. Blijf lezen om meer te weten over het octet!

allkpop: Kun je het concept van 'ROAR' delen en de boodschap die je ermee wilt overbrengen? Hoe sluit het aan op je eerdere albums?

Water : De boodschap die we willen overbrengen met 'ROAR' is 'realisatie'. Na tijden van worstelen door talloze misverstanden en conflicten sinds het 'Day Dream'-album tot 'Dark Dream', verandert E'LAST in 'creatures' van het komen tot een realisatie en laat een nieuwe kant van E'LAST zien.

annemieturtelboom: Hoe was de ervaring met het maken van de videoclip? Zijn er memorabele verhalen? Kun je ook je favoriete scène in de muziekvideo voor 'Creature' met ons delen?

Won juni : Hoewel ik niet van beestjes houd, is een van mijn scènes 's nachts in het bos gefilmd, en er waren beestjes tijdens het filmen. Het filmen van die scène met de beestjes is wat ik me het meest herinner.

allkpop: Deel het creatieve proces van de albumproductie met ons. Heeft een van de leden bijgedragen aan het productieproces van het album?

Won juni : Won Hyuk en ik hebben meegewerkt aan het schrijven van de teksten voor dit album. We hebben veel aandacht en moeite in ons werk gestoken toen ik meewerkte aan het schrijven voor ' Laat me vrij ,' en Won Hyuk deden mee aan ' Vergif .' Ik zou graag weer meewerken aan het schrijven van de teksten voor ons volgende album.

allkpop: Je albums brengen zo'n betekenisvol plot over. Is er iets in de verhaallijn van het album dat je het meest interessant vindt?

Choi In : Wat ik het meest interessant vind, zijn de emoties in de verhaallijn. Omdat we de meeste aandacht besteedden aan het uiten van onze emoties toen we de muziekvideo aan het filmen waren, denk ik dat het kijkers zou helpen het verhaal te begrijpen als ze aandacht zouden besteden aan onze gezichtsuitdrukkingen en acties.

allkpop: Kun je alsjeblieft je favoriete nummer van het album met ons delen en een kleine reden geven waarom je het hebt gekozen?

Water : Zijn ' Schuilplaats .' De reden is dat de melodie en tekst in 'Shelter' mij om de een of andere reden aan het hart gaan.

allkpop: Aangezien je mini-album 'ROAR' vooral over relaties gaat, als je het woord 'Love' in één woord zou kunnen omschrijven, welk woord zou dat dan zijn?

Ye Jun : ELRING!

allkpop: Welk lid past volgens jou het beste bij het nieuwe concept?

Baek Gyeul : Ik denk dat het Romin is. Hij veranderde zijn kapsel en werkte veel uit om het concept van onze comeback te evenaren.

allkpop: E'LAST is een groep met leden met veelzijdige talenten. Als je één vaardigheid zou willen ontwikkelen of leren, of het nu in of buiten de muziek is, welke specifieke vaardigheid zou je dan kiezen?

Choi In : Ik denk dat ik zou leren koken! Omdat ik koken altijd al leuk vond, lees ik er veel over en kook ik vaak, maar ik wil meer professionele kennis en vaardigheden opdoen! En met die ontwikkelde kookkunsten wil ik graag heerlijk eten maken voor onze ELRING!

allkpop: Je hebt al een grote hoeveelheid goede muziek in je discografie. Is er een genre dat je opnieuw zou willen proberen, of een nieuwe muziekstijl waarmee je zou willen experimenteren die je nog niet eerder hebt geprobeerd?

Baek Gyeul : Ik wil een hip en funky nummer proberen met bandgeluiden.

allkpop: Wat is de belangrijkste verandering die je bij jezelf hebt opgemerkt sinds je debuut in 2020?

Won juni : Ik denk dat ik volwassener ben geworden, en ik ben zelfs een beetje afgevallen nadat ik volwassen was geworden. Sterker nog, ik sport ook veel.

allkpop: Wat is het enige dat je trots maakt om lid te zijn van E'LAST?

Won Hyuk : Onze live optredens zijn wat als eerste in je opkomt.

Romeins : Het zijn de unieke individualiteiten en looks van elk van de acht leden.

allkpop: E'LAST bestaat in juni twee jaar! We willen dat alle leden elkaar complimenteren en prijzen! Kun je een lid kiezen waarvan je denkt dat het vanaf het begin een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt, of het nu gaat om dansen, zingen of rappen?

Ye Jun : Ik denk dat het Won Jun is, die een enorme groei heeft laten zien. Terwijl we de videoclip voor deze comeback aan het filmen waren, zagen we zijn enorme ontwikkeling door zijn brede scala aan acteren en zijn gebaren die volwassener zijn geworden.

Won juni : Seung Yeop. Onlangs speelde Seung Yeop de rol van: Blijven Schiele in de ' Klimt ' musical, en zijn vocalisatie tijdens het zingen was geweldig. Ik denk dat zowel zijn dans als zijn zang enorm zijn verbeterd.

Choi In : Hoewel dansen, zingen en rappen allemaal belangrijke factoren zijn, denk ik dat Seung Yeop enorm is verbeterd met zijn gezichtsuitdrukkingen. Ik werd weggeblazen tijdens de fotoshoot voor onze albumhoes en tijdens onze muziekshow-uitvoeringen toen ik zag hoeveel hij was verbeterd. Ik ben zo trots op hem!

Won Hyuk : Ik kies Rano! Ik denk dat Rano's rapvaardigheden enorm zijn verbeterd, en er waren talloze keren in onze huidige promotie dat ik geschokt was toen ik hem live hoorde.

Water : Iedereen is veel veranderd en heeft veel moeite gedaan, maar ik denk dat de verbetering van Baek Gyeul in zijn gezichtsuitdrukkingen en dansvaardigheden het meest opviel. Als Baek Gyeul niet tevreden is met zichzelf, steekt hij die energie in het bestuderen van waar hij moeite mee heeft en probeert hij te leren door naar anderen te kijken. Ik heb hem dat vaak zien doen, en het maakt me blij en trots om te zien hoeveel hij ervan is gegroeid.

Baek Gyeul : Ik kies Ye Jun! We oefenden samen met zingen terwijl we ons voorbereidden op deze comeback, en ik denk dat hij nog beter werd naarmate we oefenden met de feedback die we met elkaar deelden.

Romeins : Ik denk dat de dansvaardigheden van Baek Gyeul verbeterd zijn; hij heeft zijn eigen stijl gevonden en is knapper geworden.

Seung Yeop : Ik zal Rano kiezen. Het concept, de gezichtsuitdrukkingen en de choreografie voor 'Creature' beviel hem zo goed dat het leek alsof ik naar een echte wolf keek. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe Rano zich blijft verbeteren.

allkpop: 'ROAR' is je bestverkochte album geworden in de eerstedags- en eersteweekverkoop. Je bent ook met succes in verschillende landen over de hele wereld in iTunes-hitlijsten beland. Gefeliciteerd met je zeer succesvolle terugkeer! Heb je als groep of als individu doelen die je dit jaar wilt bereiken, beroepsgerelateerd of persoonlijk?

Water : In plaats van een persoonlijk doel, wil ik als groep de eerste plaats winnen in een muziekshow. Ik wil ook heel ELRING over de hele wereld ontmoeten, die ons altijd steunen, waar ze ook zijn, zo snel mogelijk.

allkpop: Is er iets waar je fans de rest van het jaar naar uit kunnen kijken?

Ye Jun : We zijn een groep die groeit en verbetert bij elke comeback, dus kijk er naar uit om ons beter te zien worden.

allkpop: Laat alsjeblieft wat woorden achter voor je fans over de hele wereld!

E'LAST : Twee drie. Retour E'LAST!! Hallo, wij zijn E'LAST, en we zijn terug met ons derde mini-album, 'ROAR'! We willen ELRING over de hele wereld bedanken, die ons altijd liefde en steun stuurt. We zullen ons best blijven doen, dus kijk uit naar E'LAST. Hou van jou!