Nieuws

EXO blijft in aantal toenemen, aangezien Youtuber Jacksepticeye zich bij de line-up van beroemdheden wil voegen nadat acteur Ryan Reynolds heeft bevestigd dat hij officieel lid is

Na het speciale Netflix-evenement van gisteren ontploften de Koreaanse en internationale media met veel artikelen over Ryan Reynolds en EXO . Ryan zelf had veel plezier, dus de interacties die velen zagen stopten niet na het einde van het evenement. Later ging hij op sociale media en bevestigde dat hij inderdaad officieel een EXO nu lid EXO lid Chan-yeol lijkt goed te keuren.

Sterren zoals Jennifer Aniston, Chris Hemsworth, Samuel I. Jackson, Jason Momoa, James Maslow (Big Time Rush), Blake Lively, Kate Beckinsale, Reese Witherspoon , en vele andere beroemdheden hielden van zijn mediapost waarin hij zijn goedkeuring toonde voor zijn nieuwe carrièrepad, waarvoor hij erg dankbaar was. dus als een EXO lid besloot hij zijn plicht te vervullen en bedankte zijn mede-ster Adriana Arjona voor het tweeten van steun voor zijn groep en collega EXO leden en natuurlijk zijn reactie op haar deed iedereen in lachen uitbarsten over hoe toegewijd hij is aan zijn nieuwe carrière.

Later beroemde Youtuber Jacksepticeye toonde ook interesse om lid te worden van de line-up van beroemdheden toen hij tweette op Ryan Reynolds als hij hem in de groep kon krijgen. Dit maakte veel fans aan het lachen toen zijn tweet hun dag goed maakte, omdat velen vermeldden hoe hij zei dat hij een fan was van EXO in 2014 en danste zelfs op EXO 'Geschiedenis' in een van zijn video's. Later vroeg hij op Twitter waar hij zich moest aanmelden!

Wie denk je dat de volgende beroemdheid is die toetreedt tot de EXO rij? Deel je mening hieronder!