Mv & Album Recensies

[Album en MV Review] EXO - 'Love Me Right' (Exodus Re-Package)EXO - LOVE ME RIGHT (EXODUS HERVERPAKKING)


Tracklisting:

1. Hou van me goed
2. Tedere liefde
10. Eerste liefde
14. Belofte

Opmerking: Nummers zijn genummerd op basis van waar ze op de schijf staan.

Tenzij je je onlangs in een grot* hebt verstopt, heb je ongetwijfeld gehoord van twee van de helderste sterren van K-Pop die nieuwe albums uitbrengen: Oerknal 's ' GEMAAKT ' en EXO 's herverpakking van hun ' Exodus 'album', Hou van me goed .' Ze promoten zonder Persoon , waardoor de release enigszins bitterzoet wordt.

*geen belediging voor degenen onder u die zijn geweest, natuurlijk.Ik coverde hun album' Exodus 'hier. Alleen sterke magen, alstublieft. ;)

1. ' Hou van me goed ' was een van die nummers die echt op mij moesten groeien. Bij de eerste luisterbeurt was ik niet onder de indruk. Het leek veel herhaling, maar er was niet veel meer dan één herhaling nodig om me te boeien. Het refrein is erg hooky en catchy, net als de rest van het nummer. Een van de dingen die deze pop helpen maken, is dat er niet één maar twee rappartijen zijn. Net als je denkt te weten waar het heen gaat, schakelen ze het om.

2. Zoveel als ' Tedere liefde ' klinkt als een ballad uit de titel, nou... dat is het niet. Gekenmerkt door een retro-funky sfeer met pittige blazers, is het niet moeilijk om *van dit springerige nummer te houden. Laat staan Chan-yeol en Sehun kom binnen om een ​​zieke rap neer te leggen.10.' Eerste liefde ' is een langzamer nummer dan de andere twee, een soort mid-tempo ballad. Het is erg mals, mogelijk meer dan ' Teder Liefde ':


'Zelfs de lieve, lieve woorden die ik elke avond oefende
Smelt zo uit mijn geheugen
Bij het zien dat je zo helder naar me lacht.' �
Het hele nummer gaat in die geest verder, en het werkt goed.

14. Last but not least is ' Belofte .' Ondanks het ontbreken van het woord 'liefde' in de titel, ontbreekt dat hier niet. Het is echter een beetje een verandering in thema. Er zijn aanwijzingen dat een relatie slecht is geworden -- veel 'Hoewel het moeilijk zal zijn, zal ik er doorheen duwen' soort teksten hier. Het heeft een geruststellend geluid, iets om jezelf in de dekens te wikkelen en naar te luisteren op een koude nacht.Dit is een behoorlijk goede verzameling nummers die zijn toegevoegd aan een al geweldig album. Het zou bijna een mini-album op zich kunnen zijn, als het niet verspreid was tussen de opnieuw uitgebrachte nummers. Als je een EXO fan, je bent het aan jezelf verplicht om deze nummers te beluisteren.

MV BEOORDELING


Veel te veel video's hebben de laatste tijd geen plot gehad, dus ik dacht dat ik misschien te streng voor ze ben -- er gebeurt tenslotte veel in sommige van deze MV's zonder plot. Misschien zie ik het grotere plaatje niet. Dus hier gaat:

De jongens verliezen een voetbalwedstrijd en nemen wat roze damp in om zichzelf te troosten. Nou, het moet beter zijn dan soju , omdat ze elk op hun eigen manier handelen. Sehun slaapt het uit op sommige spoorlijnen, anderen gaan naar buiten en werken wat van hun nerveuze energie af, beschilderen muren, en weer anderen breken na uren in een theater en zitten in eenzaamheid. Wanneer is erop uit om wat schade aan te richten met die knuppel die hij bij zich heeft, flessen kapot slaan en wie weet wat nog meer. Niet iedereen is slecht van plan, sommigen breken het vinyl uit en draaien wat deuntjes. Xiumin het lijkt erop dat hij dit te veel heeft gedaan, gezien de stapels borden op tafel (wiens beurt is het eigenlijk om klusjes te doen? Misschien was het Persoon aan de beurt). Maar EXO heeft een geheim wapen om een ​​kater te bestrijden -- het blijkt dat als je synchroon danst, alle gifstoffen die je in je lichaam hebt gestopt, worden verwijderd. (Onthoud dat, kinderen, als je ooit die roze dampen vindt).

In alle ernst, dit is een drukke video. Je moet het echt zelf zien. SM haalt de band deze keer een paar keer uit de doos, wat verfrissend is. Als ze de lat zo blijven verhogen, moet ik misschien de plannen voor mijn eigen groep, Boyz in a Box, in de wacht zetten. ;)� �

Ik hou wel van dansen. Het helpt dat het een leuk deuntje is, en de jongens van EXO weet hoe je het moet brengen. Hoewel ik zou willen dat het logischer was, was het in ieder geval zeer plezierig. Ik bleef kijken en verveelde me geen moment. Het is duidelijk SM hebben hiervoor hun geld ingegraven, dus daarvoor verdienen ze een pluim. Deze moet ik duimen.��