Blogs

EXO als huisdierouders

EXO's nieuwste groepscomeback als X-EXO in ' Obsessie ' kenmerkten hun charismatische en felle podiumvisuals. De leden verklaarden dat Lee Soo Man was geïnteresseerd in de extreme kloof tussen EXO's persona on-stage en off-stage, die het concept voor het zesde album inspireerde. Ondanks hun coole aanwezigheid op het podium laten de EXO-leden hun zachte kant zien als het gaat om de zorg voor hun huisdieren. Dit zijn EXO's huisdierpartners!

1. Sehun: Vivi en Monsieur

Sehun's eerste hond is een witte Bichon Frise, genaamd Vivi. Het is bekend dat ze aan de rustigere kant is, vooral in vergelijking met de hyperactieve vachtbaby van Chanyeol, Toben. Vivi is erg populair onder EXO-L's omdat Sehun haar vaak laat zien in posts op sociale media en livestreams.

Het onlangs aangekochte huisdier van Sehun is een bruine hond genaamd Monsieur. Sehun legde uit dat deze hond oorspronkelijk toebehoorde aan een vriend en zijn vriendin die momenteel problemen met elkaar aan het oplossen waren. Sehun verklaarde echter dat hij denkt dat het probleem nooit zal worden opgelost, dus hij is van plan voorgoed bij Monsieur te gaan wonen, vooral omdat hij dol op hem is geworden.

2. Chanyeol: woede

Chanyeol staat onder de leden bekend als dierenvriend. Hij is momenteel bezig met het grootbrengen van een zwarte speelgoedpoedel genaamd Toben, een afkorting van Beethoven. Volgens Chanyeol is Toben erg hyperactief, vooral bij hem!

Bekijk Toben's instagram hier: https://www.instagram.com/tobenstagram/?igshid=1mf0h1lklgnre


3. Suho: Byuli

Suho, de voogd leider van EXO, heeft momenteel een hond genaamd Byul. Byul begeleidt Suho sinds zijn dagen als stagiair. Haar naam betekent ster in het Engels en is een zeer passende naam gezien het melkwegconcept van EXO. Voor Suho is Byul meer een dochter dan een huisdier, en fans weten dat Suho haar net zo waardeert als zijn leden!

4. Kai: Monnik, kom en kom

Kai staat bekend als de ultieme hondenliefhebber in EXO, met zijn indrukwekkende roedel van drie pups. De oudste is Monggu, een bruine poedel die de naam inspireerde van het café dat Kai's oudere zus beheert, Kamong Espresso. EXO-L's kunnen Monggu herkennen als de hond in de muziekvideo Miracles in December.

Jjangu is de op één na oudste hond van Kai, een bruine speelgoedpoedel.

Ten slotte is zijn jongste huisdier Jjangah, een witte speelgoedpoedel. Ze is het enige teefje van de honden van Kai.

Kai's honden waren te zien in aflevering twee van EXO's Showtime, waar Kai en Suho zijn honden uitlieten en met hen oefenden.

5. DO: peper en inkt

D.O, de vertegenwoordiger van kracht in EXO, heeft twee honden genaamd Pepper en Ink. Ze werden in 2017 geadopteerd door D.O. Hun namen zijn geïnspireerd op de kleuren van hun bontjassen.


6. Baekhyun: Mongryong

Baekhyun, die liefkozend bekend staat bij EXO-L's als onderdeel van de beagle-lijn is EXO, heeft een corgi genaamd Mongryong. Volgens een vlog op zijn YouTube-kanaal lijkt Mongryong bij zijn ouders te wonen, misschien vanwege zijn eigen drukke schema als artiest.

Bekijk hier het YouTube-kanaal van Baekhyun: https://www.youtube.com/channel/UCUyr5000laFgF79tWJB3rXQ

7. Xiumine: Tan

Xiumin was het eerste lid in EXO dat een kat adopteerde, wat wat afwisseling toevoegde aan de EXO-huisdierenfamilie. Tan is een Noorse houtkat. Xiumin onthulde haar in 2018 op zijn Instagram en fans waren enthousiast om te anticiperen op schattige foto's van hemzelf en zijn kat.

8. Chen: Kat (?)

Chen kondigde onlangs eind juni 2020 aan dat hij zijn eerste huisdier in zijn gezin heeft verwelkomd. Hij is het tweede lid van EXO dat een kat adopteert in plaats van een hond, na Xiumin, hoewel er nog geen naam voor de kat is vrijgegeven!Bonus: in een Buzzfeed-interview verklaarde Lay dat hij ooit een kat had voor zijn stagedagen, maar momenteel geen huisdier heeft. EXO-L's zijn verheugd om te zien of EXO meer huisdieren zal adopteren om zich bij de pelsfamilie te voegen!