Muziek Releases

EXO-K en EXO-M brengen 'MAMA' uit!SM-entertainment 's nieuwe groepen EXO-K en EXO M hebben officieel uitgebracht' MAMA ', het titelnummer van hun eerste mini-album, 'MAMA'.

De Koreaanse en Chinese versies van 'MAMA', opgenomen door respectievelijk EXO-K en EXO-M, werden officieel uitgebracht via populaire Koreaanse muzieksites, Chinese muzieksites zoals Sina Muziek , en iTunes.

Het nummer is gecomponeerd door Yoo Young Jin , en maakt gebruik van de grootse klanken van Gregoriaanse gezangen en een volledig orkest om de mysterieuze uitstraling van EXO-K en EXO-M te versterken. Vooral de danspauze, met het scherpe geluid van synths, een gitaarriff en krachtig geschreeuw, is indrukwekkend.

De tekst van het lied zou het conflict uitdrukken dat mensen tegenwoordig voelen tussen het leven in de realiteit en in de digitale wereld, verdriet over de afwezigheid van communicatie en een verlangen om pure liefde te herontdekken.

EXO-K en EXO-M's mini-album, ook getiteld ' MAMA ' en dat uit 6 tracks (waaronder 'MAMA') bestaat, komt morgen op 9 april (KST) uit.

Vergeet niet te steunen door de muziek te kopen:

EXO-K (Koreaans)EXO-M (Chinees)