Concerten / Evenementen

EXO-L is boos omdat hij is misleid over EXO's concert in China

Dingen eindigen niet goed als je een K-Pop-fandom boos maakt, vooral voor een zeer geliefde, grote groep zoalsEXO, en jongen, waren EXO-L is boos over het recente concert van de groep in Shanghai.


De verontwaardiging van EXO-L was niet gericht tegen EXO, maar eerder tegen de organisator van het ' K-vrienden ' concert dat zou plaatsvinden vanaf 19.30 uur. tot 22.30 uur (lokale tijd) op 27 maart.


De organisator had tien nummers beloofd, een stevig concert van 3 uur, verschillende optredens en vooral de aanwezigheid van Leggen .


Vanwege de grote vraag naar deze tickets, zouden de prijzen voor voorstoelen zijn gestegen tot meer dan 10.000 yuan (~ $ 1.527 USD), terwijl reguliere tickets ergens tussen de 4.000 en 6.000 yuan (~ $ 615-922 USD) kosten.Met al deze beloften waren fans onmiskenbaar opgewonden om alle negen leden van EXO drie uur lang te zien optreden. Onnodig te zeggen dat EXO-L's de woorden niet konden vinden om hun teleurstelling te beschrijven toen het concert abrupt eindigde voordat negen uur zelfs maar sloeg, er slechts vijf nummers werden uitgevoerd en Lay nergens te bekennen was omdat hij bezig was met filmen voor een film.


Toen boze fans protesteerden tegen de valse beloften en een terugbetaling eisten, schoof de organisator van de show de schuld op een derde partij, namelijk een Chinees reclamebureau voor valse reclame.


Volgens verschillende bronnen beweerde de organisator dat ' er was een Koreaans bedrijf en een ander Chinees reclamebureau bij betrokken, en het Chinese bedrijf was degene die het contract heeft geschonden .' De georganiseerden beweerden verder dat ze niet ' ken de details van het contract ' en dat vertegenwoordigers van het Chinese bedrijf niet kwamen opdagen, waardoor ze op de een of andere manier geen contact konden opnemen met het Koreaanse bedrijf.


De gastheer verzekerde fans dat ze binnenkort informatie zullen vrijgeven over mogelijke terugbetalingen.