Drama's

EXO's Sehun in gesprek voor zijn eerste mannelijke hoofdrol in een nieuwe TVING-originele schoolromanserie

EXO 'sSehunis in gesprek om te schitteren in zijn allereerste mannelijke hoofdrol in een dramaserie sinds debuut, voor een gloednieuwe KLEM -originele romantiekserie op de middelbare school.

Volgens berichten in de media op 24 maart is Sehun de mannelijke hoofdrol aangeboden in de TVING-originele serie ' Liefs, middelbare school ' (titel onder voorbehoud). Het verhaal speelt zich af op Hara High School en draait om twee vrienden. Sehun heeft de rol gekregen van ga joh , een 18-jarige jongen die elke dag groeit. Hij begint te basketballen vanwege zijn lengte en krijgt te horen dat hij daar een 'genie' in is. Hij werkt niet veel aan zijn cijfers, maar die zijn niet zo slecht. Maar sinds hij een niertransplantatie kreeg van zijn beste vriend juni Hee , hij is plotseling geïnteresseerd om de nummer 1 student op zijn school te worden, en hij is plotseling verliefd op Jun Hee vanwege een meisje genaamd Dus Yeon .

Een merkwaardig verhaal over jeugd, vriendschap, eerste liefde en cellulair geheugen, 'Love, High School' is gepland om ergens in april te beginnen met filmen, voordat het in de tweede helft van 2022 wordt uitgezonden.