Nieuws

Suho van EXO woont de Koreaanse studieconferentie bij Stanford University bij om de invloed van de 'Hallyu-golf' te bespreken

EXO'sDroogwoonde de Koreaanse studieconferentie bij die onlangs werd gehouden aan de Stanford University, waar hij de invloed van de 'Hallyu-golf' besprak.

Op 19 en 20 mei hield Stanford University een conferentie voor Koreaanse studies, en EXO-lid Suho woonde de eerste dag van de conferentie bij als lid van een paneldiscussie. Hier sprak Suho over de Hallyu-golf samen met CJ ENM Amerika 's CEO Angela Killoren en professoren van Stanford University.

In het bijzonder bereidde Suho een speciale presentatie voor, waarin hij zijn 10 jaar ervaring als K-popartiest, zijn ervaringen met de Hallyu-golf en zijn gedachten over Hallyu's invloed, grootschaligheid en doelen in detail besprak. Suho verklaarde, 'We voelen de kracht van de Hallyu-golf niet alleen op het podium, maar ook in ons dagelijks leven. Danscovervideo's op sociale media zijn het bewijs dat Hallyu en K-pop geen eenzijdig zichtbare inhoud zijn. als producer Lee Soo Man zegt altijd: Hallyu is een reproduceerbare inhoud geworden waar iedereen samen van kan genieten en eraan kan deelnemen.' Hij bleef zeggen dat de dansers van de danscovervideo's de details hadden ontdekt die hij zelf niet had opgemerkt, en daardoor leerde hij de zware last van zijn verantwoordelijkheid als artiest.