Nieuws

Fananalyse van 'Girls Planet 999'-stemming toont de verschillen tussen Koreaanse en internationale kijkersDe finale van Girls Planet 999 zal over slechts twee dagen worden uitgezonden. Mnet heeft onlangs de eerste tussentijdse stemmen bekendgemaakt voor de laatste ronde van het programma, die, hoewel niet definitief, de huidige live-stemming is.

Veel fans waren teleurgesteld toen ze zagen dat ondanks het doel van de show om een ​​line-up te maken bestaande uit Koreanen, Chinese en Japanse meisjes, het momenteel bijna een volledige Koreaanse line-up heeft, met Su Ruiqi de uitzondering zijn op #9.

Shen Xiaoting's ranking was de grootste verrassing vanwege het feit dat ze niet alleen van de #1-ranglijst werd geslagen, waar ze gedurende het hele programma consequent bleef, maar ook uit de top 9 viel en in het algemeen op de 16e plaats stond,

Een fan op Reddit deed een analyse van de stemming tussen Koreaanse fans en internationale fans,


Als je kijkt op wie Koreaanse fans naar verluidt het meest hebben gestemd, blijkt dat elke top 9-ranker Koreaans is. Dit betekent dat de onderste 9 volledig Chinees en Japans is.

Ondertussen, door wereldwijde stemmen, wordt de line-up meer gemengd. Hoewel de line-up nog steeds overwegend Koreaans is, zijn er ook 4 buitenlanders vertegenwoordigd in de top 9. Su Ruiqi & Fu Yaning vertegenwoordigen de Chinese lijn, terwijl Sakamoto Mashiro & Kawaguchi Yurina vertegenwoordigen de Japanse lijn.

Dit betekent dat Su Ruiqi & Fu Yaning (#9 & #10) de hoogst gerangschikte buitenlanders zijn en alleen in de top 9 staan ​​dankzij de inspanningen van internationale fans.

Veel fans hebben hun teleurstelling uitgesproken over het feit dat ze hun tijd hebben verspild met het kijken naar een show die bedoeld was om een ​​multinationale Kpop-groep te creëren die gericht was op een wereldwijde demografie, en veranderde in een potentiële All-Koreaanse line-up. En hoe hard de buitenlanders ook werkten tijdens dit programma, het feit dat ze niet Koreaans zijn, is genoeg om door Koreaanse fans te laten vallen.

Sommige Koreaanse internetters hebben opgeschept dat dit een nationale trots voor hen is en dat het hun doel is om Kim Bora , die in het algemeen op de 11e plaats staat en momenteel de laagste Koreaan is, in de definitieve opstelling zodat zelfs geen enkele buitenlander de laatste groep kan halen.

Veel fans zijn bang dat fanfavorieten zoals Shen Xiaoting, Fu Yaning, Ezaki Hikaru en meer hun kans op debuut zullen missen vanwege de discrepantie bij het stemmen door Koreaanse fans.


De stemming sluit aanstaande vrijdag tijdens de seizoensfinale van Girls Planet 999.