Nieuws

Fans zijn absoluut verheugd om eindelijk model Taehyung tot leven te zien komen terwijl LV paars wordt


BTS V heeft zich gevestigd als een mode icoon met zijn gevoel voor stijl waardoor hij een favoriete muze is voor ontwerpers .


Hij wordt geprezen als een moeiteloos modelmateriaal door groten uit de industrie en fotografen, en zijn modelkans kwam eindelijk toen Louis Vuitton de boyband uitnodigde om de aanstaande modeshow in Seoul te sieren.


LV heeft zichzelf zelfs paars geverfd, dat is V's bedacht term (I Purple You / Borahae), vereeuwigd als BTS 's vertegenwoordiger, ter voorbereiding op de meest verwachte aankomende show .In een minuutlange teaser, V eindelijk verschenen, met een Louis Vuitton-logo en handtekening model broeden; fans werd gek, want dit is een droom van velen die eindelijk tot leven is gekomen . Niet alleen deed IN trend op verschillende platforms, werd zijn fragment nog steeds als miniatuur gebruikt door Twitter en LV zelf.


Als het gaat om modelleren, V is de eerste keuze vanwege zijn stijl en kennis van mode, geprezen als een van de meest modieuze leden van de band en de Kpop-industrie is IN. Fans zijn dolgelukkig om eindelijk getuige te zijn van het historische debuut van Model V samen met bandleden in een modeshow.


IN is klaar om de baan over te nemen, maar is de baan klaar om gedomineerd te worden door IN?