Nieuws

Fans van IVE en LE SSERAFIM eisen excuses van KBS voor tactloze YouTube-videotitel en -bijschriften

Op 27 mei,IVEfans enDE SSERAFIMfans verzamelden zich op sociale media, zoals Twitter, om excuses te eisen van KBS na het ontdekken van een zinloze YouTube-video.

De video die is gepost, is geĆ¼pload met de titel ' De groep die de redactie verraste door ineens een groep van vijf te worden,' en de miniatuur toonde LE SSERAFIM met een silhouet van een lid met een vraagteken, verwijzend naar Kim Garam | , die onlangs een tijdelijke onderbreking had genomen na haar pestcontroverse.

-Advertentie- Overslaan

In dezelfde video liet de KBS-video-editor een netizen-commentaar zien dat zegt: ' Ik kon alleen Won en Yoojin van IVE zien, maar alle LE SSERAFIM-leden zijn mooi.' De opmerking vernederde IVE door te zeggen dat: Jang Won Young en Ahn Yu Jin waren de enige noemenswaardige leden van IVE en prezen de visuals van LE SSERAFIM.

Daarom uitten zowel IVE- als LE SSERAFIM-fandoms hun woede op Twitter door te tweeten met verzoeken om verontschuldiging van KBS. Met de woede van fans heeft KBS de video verwijderd, maar heeft nog geen verontschuldiging vrijgegeven.