Nieuws

Fans kijken terug op hoe jong en onschuldig de SHINee-leden eruit zagen toen ze voor het eerst debuteerden

In 2008 debuteerdeSHINeeveroverden al snel de harten van K-popfans met hun debuutsong 'Replay' en hun zachte jongensachtige concept. Ze werden destijds uitgeroepen tot een van de meest populaire jongensgroepen en vergaarden veel populariteit met hun ongelooflijke zang, zangvaardigheden en uitzonderlijke beelden.

Het is meer dan een decennium geleden dat de jongens hun opwachting maakten in de muziekindustrie en het is nog steeds een van de meest geliefde jongensgroepen in de K-pop-industrie. Onlangs hebben Koreaanse fans besloten een trip down memory lane te maken en te kijken hoe jong deze jongens eruit zagen toen ze voor het eerst debuteerden.

Een fan ging naar een online community om foto's van elk lid te plaatsen, samen met de leeftijd waarop ze in de K-popscene verschenen.

Jonghyun(debuteerde op 19 jaar)


Onew(debuteerde op 20 jaar oud)Minho(debuteerde op 18 jaar)
Sleutel(debuteerde op 18 jaar)

Taemin(debuteerde op 16 jaar)

netizens commentaar gegeven , ' Jonghyun zag er zo goed uit. Hij was mijn favoriete lid. Hij zag eruit als een acteur, maar was ook de hoofdstem,' 'Ze zien er allemaal uit als baby's, omg,' 'Eentje ziet er zo schattig uit', 'Het waren allemaal baby's nu ik terugkijk naar deze foto's', 'Ik hield van ze sinds ze debuteerden,' 'Ze zien er allemaal zo jong en zo onschuldig uit', 'Ik hou echt van ze', 'Taemin was een echte baby, omg,' 'Ik wist niet toen ze debuteerden, maar het waren allemaal baby's, lol ,' 'Ik herinner me dat Jonghyun 'replay' zong en 'Nuna' zei. Ik viel meteen voor hem' en ' Minho had zijn basketbal. Ze zien er allemaal uit als kinderen, lol.'