Nieuws

Fans kunnen geen genoeg krijgen van het bruine halflange haar van aespa Karina en zeggen dat dit haar beste kapsel tot nu toe is

Het is niet meer dan normaal dat fans alles observeren en volgen wat hun geliefde artiest doet. De meeste fans merken de kleinste veranderingen op aan de merkbare veranderingen in hun favoriete artiest. Vooral fans praten over de nieuwe kapsels van idolen en delen foto's op verschillende online communities.

aespa'skarinawas een van de nieuwste idolen die aandacht heeft getrokken voor haar nieuwe kapsel. Vorige maand verraste ze haar fans met een korter kapsel en trok ze de aandacht met haar nieuwe look.

Onlangs liet Karina haar nieuwe haarkleur zien, samen met haar halflange haar dat een beetje uitgroeide. Fans en netizens hebben zich verzameld een online gemeenschap om te vertellen hoeveel ze van Karina's haar houden en zeggen dat dit haar beste haar tot nu toe is.

netizens commentaar gegeven , ' Het bruine haar staat haar zo mooi,' 'Het bruine haar maakt haar indruk een beetje zachter', 'Ze zou in elk kapsel prachtig staan', 'Ze ziet er superchique uit, ik vind het geweldig', 'Persoonlijk vind ik haar leuk met lange blauwzwart haar,' 'haar gezicht laat haar overal goed uitzien', 'ik ben zo jaloers', 'ze ziet er zo mooi uit' en ' Ze zou er prachtig uitzien, zelfs als haar hoofd kaal was geschoren, lol.'