Nieuws

Fans kunnen niet wachten tot Actor V terugkeert, aangezien zijn 'Squid Game'-bewerkingen op meerdere platforms viraal gaan

'Inktvis Spel' koorts heeft de wereld overgenomen, terwijl liefhebbers van k-drama over de hele wereld extatisch zijn over de populaire Netflix-serie. De show staat momenteel bovenaan de wereldwijde ranglijst op Netflix Inc. en is het eerste Koreaanse drama dat de nummer 1 plek in de VS op de service claimt

Echter, BTS's V is naar voren gekomen als een artiest die fans niet kunnen wachten om act in de populaire serie te zien. Meerdere bewerkingen van V zijn viraal gegaan op Tiktok en Instagram, omdat fans niet anders kunnen dan hun favoriete acteur associëren met hun favoriete serie.

V staat bekend om het combineren van zijn briljante acteervaardigheden met zijn hoge niveau van intellect en schittert vaak het helderst tijdens RUN BTS-mindgames. Het is niet meer dan normaal dat fans V niet alleen zien als een deelnemer, maar ook als een mogelijke winnaar van de Squid Game.

Een post die trending was op Nate met 46k views, aangezien het Koreaanse publiek sterk eiste dat V in de cast zou worden opgenomen. Bovendien gingen verschillende bewerkingen van V als deelnemer viraal op Tiktok en Twitter. Eén bewerking verzamelde meer dan 5,1 miljoen likes en vergaarde 30 miljoen views in slechts 2 dagen op Tiktok!

Fans wachten actief op de terugkeer van Actor V en zijn bewerkingen die zo vaak viraal gaan, laten duidelijk zien hoeveel van Actor V gehouden wordt. V is momenteel de meest gevraagde acteur in Korea, met dramabedrijven die klaar staan ​​om hem meer te bieden dan wat de best betaalde acteur van Zuid-Korea, Kim Soohyun, maakt.

De vraag is, zal HYBE luisteren naar wat het publiek wil en Kim Taehyung binnenkort weer laten acteren?