Nieuws

Fans maken zich zorgen over G-Dragon na het zien van zijn slanke armen en figuur in de laatste social media-update

entertain.naver.com

G-Draakheeft onlangs zijn fans op de hoogte gehouden via sociale media, maar veel fans maken zich zorgen na het zien van de nieuwe foto's van het idool.

Op 22 mei plaatste G-Dragon een reeks foto's op zijn Instagram met het onderschrift '5/22.' De foto's waren van G-Dragon's selfies genomen door een spiegelreflectie op het hele lichaam en toonden zijn slanke figuur en dunne armen.

-Advertentie- Overslaan

Nu G-Dragon er dunner uitziet dan ooit, maken fans en netizens zich zorgen over de artiest.

Gisteren, Jennie van BLACKPINK raakte verwikkeld indating geruchtenmet BTS's V . Op hun beurt gaan er geruchten dat Jennie was uit elkaar gegaan met G-Dragon.

Met nieuwe foto's van de update van G-Dragon en geruchten dat hij het uitmaakte met Jennie, zijn er Koreaanse journalisten die nieuwsartikelen schrijven die speculeren dat G-Dragon afgevallen was door een gebroken hart.

10ASIA Headline: 'Geruchten over het uit elkaar gaan met Jennie' GD, dunne armen die gewoon bot en huid zijn... heeft hij een liefdesverdriet gehad?

netizens commentaar gegeven , ' Hij is echt mager, maar dat artikel is belachelijk,' 'G-Dragon was altijd mager,' 'Wauw, verslaggevers schrijven nu fictie met de recente datinggeruchten,' 'Het is begonnen', 'lols, G-Dragon was altijd dun en slank, waar heeft deze verslaggever het over' 'Die verslaggever is zo onbeleefd', 'Zijn foto's hebben niets te maken met de datinggeruchten', 'G-Dragon, kom alsjeblieft wat aan voor je gezondheid,' 'Hij ziet er inderdaad beetje mager,' 'hij was altijd mager', 'hoe staat het met de kop?' en ' De kop is te veel.'

Rond het web