Nieuws

Fans merken op dat IVE-leden Yujin & Wonyoung weer hun volledige naam gebruiken voor promoties

Netizens hebben gemerkt datIVEledenYujinenWonyoungzijn teruggekeerd naar het gebruik van hun volledige naam voor hun promoties.

Zoals velen van jullie weten, promootten de twee IVE-leden met hun volledige naam,Ahn Yu JinenJang Won Young, tijdens hunVAN * EENdagen.

Toen de meisjes vorig jaar opnieuw debuteerden als leden van IVE, Starship-entertainment hun profielen aangepast zodat ze bekend zouden staan ​​als Yujin en Wonyoung, zonder hun achternamen op te nemen.

Ondanks de kleine verandering in hun aangewezen promotienamen en -tags, bleven Yujin en Wonyoung de aandacht trekken van fans, de pers en het publiek door hun meer bekende, volledige namen.

Nu, waarschijnlijk als reactie op het voortdurende gebruik van de volledige namen van de meisjes in de media, heeft Starship de profielen en tags van IVE bijgewerkt, zoals hieronder weergegeven:

Volgens het officiële profiel van de groep zijn onder meer Ahn Yu Jin, Gaeul , Koning , Jang Won Young, Liz , en Leeseo .

De individuele profielen van de twee leden tonen ook hun namen volledig als Ahn Yu Jin en Jang Won Young.

Last but not least zijn de meisjes begonnen met het gebruik van de officiële tags # ANYUJIN en #JANGWONYOUNG in hun SNS-berichten.

Toen ze de kleine verandering zagen, reageerden netizens met opmerkingen als,

'Feit is dat iedereen ze al bij hun volledige naam kent.'
'Voor Jang Won Young is haar naam zelf al een merk, dus het is beter om de volledige naam te gebruiken.'
'Net zoals je beter Cha Eun Woo kunt zeggen in plaats van Eunwoo, is het ook beter om Jang Won Young te zeggen in plaats van Wonyoung. Als je unieke namen hebt, is het veel effectiever om ze met hun volledige naam aan te spreken.'
'In het geval van Yujin is haar naam heel gewoon, dus er zijn al genoeg sunbae-artiesten met dezelfde naam.'
'Iedereen bleef toch zijn volledige naam gebruiken, dus het is goed dat ze het officieel hebben veranderd.'
'Het was een beetje vervelend de laatste maanden om ze gewoon Yujin en Wonyoung te noemen.'
'Ze zijn al te bekend onder hun volledige naam.'