Nieuws

Eagle-Eyed Fans zien een fotokaart van BTS's Jimin in Marvel's 'Eternals'

Op 12 januari werd aangekondigd dat de Hollywood-kaskraker Eeuwigen aangekomen op de Disney plus kanaal.

Dit nieuws zorgde voor opwinding bij degenen die vorig jaar niet de kans hadden gekregen om de film in de bioscoop te zien, terwijl degenen die dat wel hadden gedaan, nog blijer waren om de film opnieuw te bekijken. Terwijl ze dat deden, merkten verschillende fans met scherpe ogen op dat, behalve dat Jimin's nummer werd gespeeld en zijn credits werden getoond, ze een fotokaart zagen van Jimin van de 'Army Bomb-versie 3' op een muur, samen met fotokaarten en foto's van de andere leden.

In oktober vorig jaar bevestigde Walt Disney dat: Vrienden geschreven, gecomponeerd en geproduceerd door Jimin en uitgevoerd met Taehyung zou deel uitmaken van Marvel's De Eeuwigen soundtrack als het eerste Koreaanse nummer dat werd gebruikt als OST voor een Hollywood-kaskraker Marvel-film. Het nieuws leidde tot trots en opwinding bij fans, die wereldwijd populair waren, met mediakanalen over de hele wereld die berichtten over het goede nieuws. Toen de film op 5 november in de bioscoop verscheen, ' het stond op de eerste plaats in de Box office van Zuid-Korea en werd daarmee het grootste box office-weekend van 2021 en de op één na grootste opening tijdens de pandemie.'


Jimin's naam werd ook opgenomen in de aftiteling van de film als de schrijver van het nummer en in een interview, regisseur Chloe Zhao, onthulde haar liefde voor Jimin en hoe het nummer perfect bij de scène paste, waarbij Jimin's impact op de film duidelijk werd benadrukt. wereldwijde schaal.

In Korea en Paraguay organiseerden Jimin's fans en ARMY verschillende ondersteuningsprojecten om Jimin's productie en optreden met medelid Taehyung te eren. Ze werden tentoongesteld in 1500 onbemande kiosken in CGV, Lotte Cinema en Megabox in heel Zuid-Korea, samen met het organiseren van filmvertoningen in de steden Busan, Shinchon, Ilsan, Daegu en meer.

Vrienden werd uitgebracht als een eenheidslied van de WOORDEN: 7 Album op 21 februari 2020. Het was het 7th Boy Group-nummer met de meeste GAON-digitale punten in 2020, en het was ook een genomineerde voor de Gaon-hitlijstlied van het jaar. Het stond het hoogst van alle nummers van het album op de Billboard Japan's singles chart en streaming chart en was de tweede na titelnummer ON op de Japanse Line Music Hot 100 chart, evenals het bereiken van 60 nummer 1's op iTunes Worldwide.