Nieuws

Fans en internetters kunnen geen genoeg krijgen van Kazuha van LE SSERAFIM als ze haar schattige TikTok-video's vinden

www.wikitree.co.kr

DE SSERAFIMkomt dichter bij zijn debuut, en netizens vestigen hun aandacht op alle leden.

Vooral,Kazuhaheeft veel aandacht en populariteit gekregen naarmate meer internetgebruikers haar charmes hebben ontdekt. Op 20 april waren er korte clips van Kazuha die werden gedeeld in een populaire Koreaanse online community .

Dit waren korte clips die Kazuha een tijdje terug op Tik Tok had geĆ¼pload, en ze toonde haar schattige charmes waar netizens geen genoeg van kunnen krijgen. In de video's gebruikt Kazuha verschillende filters en maakt hij komische gezichtsuitdrukkingen.

via GIPHY

via GIPHY

Netizens sloot zich aan bij de online community-site om uit te drukken hoe schattig ze denken dat ze is en gaf complimenten. netizens commentaar gegeven , ' Ze is schattig,' 'Ze lijkt precies op Kim Go Eun,' 'Ze is zo schattig, ik dacht dat ze stil zou zijn, maar ze lijkt actief', 'Ze is zo schattig en puur,' ' Wow, je kunt Suzy en ook Kim Go Eun echt zien,' 'Ze is mooi, lol', 'Kazuha is van mij' en, 'Ik dacht dat ze een kalme en rustige persoonlijkheid zou hebben, maar ze is schattiger en speelser dan verwacht, ik kijk uit naar haar, lol.'


Ondertussen studeerde Kazuha in 2006 op 2-jarige leeftijd ballet en hedendaagse dans aan de Hashimoto Sachiyo Ballet School in Osaka. Ze won de 6e plaats op de Hirakata City National Competition voor 6e klassers in 2015, de 1e plaats in de junior categorie voor dames op de Kobe National Competition 2018. Ze kreeg een korte opleiding aan de Bolshoi Ballet Academy in Rusland en de Royal Ballet School in het VK en nam deel aan de Poolse uitvoering in 2018-19. Tijdens haar studie aan de Nationale Balletacademie in 2020 liep ze stage bij Source Music.