Nieuws

Fans en internetters zijn dol op de staartjes van aespa Winter

aespaheeft zichzelf nu stevig gepositioneerd als een van de meest populaire meidengroepen van de 4e generatie nadat ze op 17 november 2020 hun intrede in de muziekindustrie hebben gedaan. Alle leden zijn geprezen om hun visuele en uitvoeringsvaardigheden, aangezien ze de harten van fans hebben gestolen van over de hele wereld.

Winterheeft veel liefde ontvangen als lid van deze populaire meidengroep en heeft zelf een flink aantal fans verzameld.

Onlangs heeft Winter de aandacht getrokken met haar schattige kapsel op een van de universiteitsfestivals. Aespa trad onlangs op op het Hanyang University College Festival en verschillende beelden van de groep werden online gedeeld.

Alle leden kregen enorme liefde van fans. Fans zijn vooral dol op Winter's staartjes en haar schattigheid tijdens het optreden.

netizens commentaar gegeven , ' De winter is zo schattig met dat haar,' 'Winter zou altijd staartjes moeten hebben', 'Ik hou van Winter, ze is zo schattig', 'Dit haar op haar is legendarisch', 'Persoonlijk vind ik dit kapsel het mooist bij haar' ' Ze ziet eruit als een fee,' 'Ze is zo mooi', 'Haar haar is perfect voor het universiteitsfestival', 'Ze is zo schattig', 'Ze is zo mooi dat ik zo jaloers ben dat ze er goed uitziet met dat haar,' 'Haar haar, de manier waarop het is vastgebonden, en haar outfit zijn allemaal perfect,' 'Ze is zo schattig,' en ' Ik vind de winter het mooist met dit kapsel.'