Nieuws

Fans en netizens zijn weer verliefd op Jang Won Young na het zien van haar eerdere vriendelijke acties

IVE'sJang Won Youngheeft veel liefde gekregen sinds haar dagen bij projectgroepVAN * EEN.

Met de groeiende populariteit is Jang Won Young het middelpunt van de aandacht geworden in verschillende online communities waar fans constant hun liefde voor het idool hebben geuit. Bovendien bekijken veel fans eerdere inhoud van Jang Won Young die zwijmelt over het lid van de meidengroep vanwege haar uitzonderlijke schoonheid, talent en geweldige persoonlijkheid.

Onlangs heeft een fan een bericht gemaakt waarin hij uitdrukt hoeveel ze van Jang Won Young houden. De post bevatte ook een korte gif van Jang Won Young toen ze promotie maakte met IZ*ONE, waarin haar geweldige persoonlijkheid werd onthuld.

In de korte clip is te zien hoe medelid Kang Hye Won een zak confetti gooit die het personeel de groep op de grond heeft gegeven. Kang Hye Won gooide de tas op de grond en verliet het podium. Op dat moment zag Jang Won Young de tas en ging hem ophalen. Jang Won Young bleef op het podium om het resterende afval op te halen.

Netizens die zich met deze korte video bij de online community voegden, prezen Jang Won Young voor haar vriendelijke gebaar, terwijl ze Kang Hye Won bekritiseerden voor het gooien van afval op het podium.

netizens commentaar gegeven , ' Eén ding is het oppakken, maar Jang Won Young wachtte tot dat meisje wegging om het op te halen, zodat ze zich niet zal schamen, ze is zo aardig,' 'Er is een reden dat er bepaalde mensen zijn die succesvol zijn', 'Het laat echt zien Het karakter van Kang Hye Won. Als ze dat passief voor de camera doet, betekent dat dat ze normaal zo buiten de camera is.' 'Waarom gooide ze dat zomaar op het podium?' 'Dus er zijn mensen die zeggen dat er personeel is dat dat zal schoonmaken, dus wat is het probleem met gewoon afval op het podium te gooien, maar dat is hetzelfde als waarom is rommel een probleem als er mensen zijn die de straten schoonmaken,' 'Ik heb altijd voel me teleurgesteld over Kang Hye Won elke keer dat ik deze gif zie, omdat ze lijkt alsof 'wat dan ook, iemand anders het zal opruimen', en dan wordt Jang Won Young gezien achter haar afval aan,' 'Ik heb het gevoel dat Jang Won Young dacht, 'oh waarom heeft ze het op het podium gegooid?' en pakte het op, ' en 'Ik hou van Jang Won Young, ze is zo schattig en zo aardig.'