Nieuws

Fans kijken uit naar de aankomende BTS-special van 'You Quiz on the Block'

Eerder, tvN bevestigddat BTSzal verschijnen in de 99e aflevering van ' Je Quiz op het Blok '. Alle zeven leden zullen in de show te zien zijn en de jongens zijn van plan om te pronken met chemie met Yoo Jae Suk en Jo Se Ho voor ongeveer 100 minuten later in maart.

Veel fans en netizens waren enthousiast toen ze het nieuws hoorden dat de wereldwijd populaire jongensgroep hun opwachting zou maken in een Koreaanse uitzending.

Op 17 maart, tvN heeft eindelijk een preview van de aflevering uitgebracht, die volgende week wordt uitgezonden. De video werd gedeeld op verschillende sociale media, zoals Twitter en online gemeenschappen waar netizens samenkwamen om hun opwinding te uiten.

netizens commentaar gegeven , ' Ik kan niet wachten tot volgende week! omg,' 'Eindelijk komen ze eraan', 'Ik denk dat ik de preview-video duizenden keren heb bekeken', 'Hun entree is zo groots', 'Ik ben sprakeloos', 'Kijk eens hoe knap de jongens zijn,' ' Deze aflevering wordt zo goed,' 'Ik ben zo blij dat dit eindelijk gebeurt', 'Hopelijk zegt Jo Se Ho niets onbeleefds of gedraagt ​​hij zich niet op zijn plaats' en ' Ik kan niet wachten.'