Nieuws

Fans reageren op de vele keren dat BTS Suga zijn liefde voor ARMY's uitte

Op een recent online communityforum verzamelden fans enkele foto's en video's waaruit bleek hoe vaak datBTSlidSuikertoonde zijn liefde voor de LEGER s.

1. De legendarische ring

Suga werd vaak gezien door fans die de ringen droegen die bij sommige BTS-concerten waren verkocht. De ringen zijn zo gemaakt dat als je de manier waarop je ze draagt ​​verandert, je ervoor kunt kiezen om de twee ringen het ARMY-logo te laten vormen ( ik ) of het BTS-logo ( ik ). Suga droeg de ringen op een manier om het BTS-logo op zijn rechterhand en het ARMY-logo op zijn linkerhand te creëren.

Deze ring speelde ook een belangrijke rol in de aanloop naar de theorieën over Suga's niet-gespecificeerde verschijning in de muziekvideo voor IU het spoor 'acht' , een nummer waaraan ze samenwerkte met Suga. In de scène die zich afspeelt rond de tijd dat Suga's rapnummer verschijnt, worden de handen van een onbekende persoon in het vliegtuig getoond. Toen ze goed naar de rechterbenedenhoek keken, zagen fans dat de persoon twee zilveren ringen droeg en dachten dat dit Suga moest zijn.

2. Hij herstelde zijn gewoonte

Suga vertelde zijn fans over zijn gewoonte om op zijn nagels te bijten. Later, tijdens een live concert voor de 2020 Bang Bang Con: The Live , liet hij zijn nagels aan zijn fans zien terwijl hij trots aankondigde dat hij na 28 jaar eindelijk zijn gewoonte om op zijn nagels te bijten had hersteld. Fans waren enorm trots op hem en waardeerden ook zijn bereidheid om zo persoonlijk met hen te zijn over zijn worstelingen en het overwinnen ervan.

3. Bij optreden in het nummer van zanger Max Schneider 'Blauwe Bessen Ogen' , Suga's rapteksten bevatten de regel ' Jij A-R-E-M-Y licht, vrienden die elkaar steunen, elkaar verankeren'. In deze laatste regel waren fans dol op Suga's woordspeling omdat het heel slim naar de ARMY's verwees. Suga heeft ook vaak gezegd dat hij zijn liedjes maakt voor zijn fans.

4. Suga, ondanks schouderoperatie , nam de tijd om het ARMYs te vertellen 'Ik houd van je' tijdens een telefoongesprek, tijdens de winnende toespraak van BTS op de 35e Gouden Schijf Awards (202) .

5. Chatten met fans op 'V Live' & Weverse

Toen Suga vanwege zijn schouderoperatie niet kon deelnemen aan een van de optredens van de prijsuitreiking aan het einde van het jaar, communiceerde hij consequent met de fans tijdens de live-uitzendingen en liet hij hen weten dat hij naar de rest van de BTS keek. leden samen met de fans.

Bij deze verzamelde informatie over Suga's liefde voor de ARMY's zijn enkele opmerkingen van de fans:

'Ik ken de methode niet om niet van Min Yoongi te houden... ik weet van niets.'

'Min Yoongi TT Hoe is het mogelijk om niet van deze persoon te houden TTTT'

'' Yoongi is gewoon zo lief... hij is zo kostbaar TT '

'Min Yoongi TTT Hoe meer je over hem te weten komt, hoe meer je beseft dat hij een persoon met diepgang is.'

'Je zou in eerste instantie denken dat hij een koud persoon is, maar eigenlijk is hij een warme, ijskoude americano. Dit is de reden waarom ARMY's zijn naam schreeuwen. TT Min Yoongi, ik klaag je aan TT '

'Yoongi is echt'

'Yoongi's genegenheid is altijd zo oprecht en zo zwaar dat het ons tot tranen brengt. TT Ik ben elke dag blij omdat Yoongi ons zoveel liefde geeft.'