Nieuws

Fans snakken naar adem na identificatie van de creditcard die Jin heeft gebruikt voor Suga's verjaardag

Fans besproken de ' jong en rijk 'levens van'BTSna identificatieJin's creditcard.

Op 9 maart KST gingen BTS-leden naar Twitter en vierden hetSuiker28e verjaardag met twee videoclips gemaakt tijdens het verjaardagsdiner. Zoals Suga Jin bedankte voorbetalen voor de hele maaltijd, deden fans onderzoek naar de creditcard van het oudste lid die kort in de video verscheen.

Volgens de fans is de kaart een digitale Hyundai zwarte kaart die het bedrijf aanbiedt aan hun beste 0,05% VVIP-consumenten. Slechts 9999 personen kunnen de kaart dragen, waardoor deze kaarthouders een van de meest exclusieve sociale groepen in Korea zijn.

De kaart is alleen beschikbaar op uitnodiging en wordt persoonlijk goedgekeurd door de vice-president van Hyundai Card. De houders kunnen genieten van voordelen zoals diensten met betrekking tot reizen, cultuur en conciërge, vouchers voor luxe, hotels en schoonheidsdiensten, en een gratis upgrade naar eersteklasvluchten.

Met een jaarlijkse contributie van 2.000.000 KRW (ongeveer 1.700 USD), spraken fans over hoe Jin's betaling voor Suga's verjaardagsdiner waarschijnlijk was ' niets ' vergeleken met de limiet van de creditcard.

Wat meer opmerkingen erbij betrekken:

' omg jonge en rijke Kim Seok Jin ', ' Ik was de raplijn helemaal vergeten ', ' De raplijn die de royalty's voor hun muziekkosten heeft, is dan waarschijnlijk stinkend rijk ', ' Coooool ', ' LOL, met die kaart gaat Jin zijn . bouwen Esdoorn Verhaal '