Nieuws

Red Velvet-fans noemen deze netizens psychopaten nadat ze zeiden dat Wendy's visuals veranderd waren

Rood fluweel'sWendymaakte officieel haar solodebuut op 5 april KST. Ze bracht haar eerste soloalbum uit, ' Als water ,' met titeltracks ' Als water ' en ' Wanneer deze regen stopt .'

Voordat ze haar eerste mini-album uitbracht, bleef Wendy haar album teasen door middel van verschillende conceptfoto's en teaservideo's van muziekvideo's. Sinds haar comeback-aankondiging hebben veel internetgebruikers de comeback van het meidengroeplid besproken in verschillende online communities.

Een netizen wees erop dat Wendy's imago enorm is veranderd en er westerser uitziet dan voorheen. De netizen leverde een paar foto's van Wendy en verklaarde dat het lijkt alsof Wendy's gezicht meer westers is geworden.

Red Velvet-fans stroomden echter naar de online gemeenschapsdiscussie en bekritiseerde de netizens zwaar die zei dat Wendy haar imago had veranderd. Fans lieten opmerkingen achter waarin ze uitlegden wat er een jaar geleden met Wendy was gebeurd en noemden deze netizens psychopaten.

Fans legden uit dat Wendy van een platform van twee meter hoog was gevallen, waarbij ze haar kaak en meerdere botten in haar gezicht had gebroken. Dit zorgde ervoor dat ze meer dan een jaar pauze moest nemen om te herstellen van haar verwondingen en een gezichtsoperatie te ondergaan. netizens commentaar gegeven , 'Ze kreeg plastische chirurgie aan haar neus' en 'Ze ziet er zo anders uit' terwijl fans reageerden, ' Ze raakte vorig jaar geblesseerd en moest reconstructieve operaties ondergaan. Natuurlijk zal ze er anders uitzien. 'Zijn deze mensen psychopaten?' 'Ze ziet er hetzelfde uit in de video's; Ik weet niet wat deze mensen zeggen,' 'Ze is ernstig gewond aan haar gezicht! Ze is niet geopereerd voor cosmetische doeleinden,' 'Ze ziet er niet zo heel anders uit,' en ' Ik ben geen fan van haar, maar ik weet dat ze een reconstructieve operatie heeft ondergaan omdat ze haar gezicht bezeerde. Het duurt minstens twee tot drie jaar voordat haar gezicht minder ongemakkelijk wordt. Ik bedoel, ze is niet geopereerd om er mooier uit te zien, maar ze kreeg het omdat ze moest genezen.'