Nieuws

Fans ontdekken dat Lucas is verwijderd uit de nieuwe NCT-merchandise

Nog maar twee maanden geleden,NCT'sLucaswas verwikkeld in een schandaal waarin verschillende vrouwen verklaarden dat het idool hen had aangestoken en hun geld afnam.

De aanvankelijke aanklager ' EEN ' onthulde dat Lucas washaar geld uitlogen en ook gas gevenhaar. Daarna kwamen meer vrouwen die beweerden de ex-vriendin van Lucas te zijn, op om de acties van de zangers aan de kaak te stellen. Onder hen beweerde 'B' dat Lucas contact met haar was blijven houden, zelfs nadat ze uit elkaar waren gegaan. 'B' beweerde ook dat Lucas haar gaslighted en haar had laten betalen voor al hun datingkosten, zoals de reserveringen voor het hotel waar hij wilde verblijven. Een andere Chinese netizen 'C' legde uit dat ze rond dezelfde tijd met Lucas was uitgegaan en soortgelijke dingen had meegemaakt als de andere twee vrouwen. Op zijn beurt werd Lucas ook beschuldigd van bedrog. Met de toename van de controverse, plaatste Lucaseen verontschuldigingsbrief en opgeschort al zijn activiteiten.

Sinds het schokkende nieuws onopgemerkt bleef, zijn er updates geweest over Lucas die dat onthuldezijn vlucht naar China is geannuleerd en de activiteiten van WayVin de wacht zijn gezet.

Onlangs onthulde een Koreaanse fan een foto van nieuwe NCT-merchandise en legde uit dat de naam van Lucas was verwijderd.

Verschillende internationale fans hebben deze tweet gedeeld. Ze legden uit dat SM Entertainment ook een ander lid had verwijderd ( Winwin ) uit de groep zonder enige officiƫle aankondiging dat het lid was vertrokken. Het lijkt erop dat SM Entertainment ervoor heeft gekozen om Lucas stilletjes uit de groep te verwijderen en hun acties begonnen door niet op te nemen in de nieuwe merchandise.