Nieuws

Fans vragen of ze de 'BTS 2021 Muster' persoonlijk mogen bijwonen als ze zijn ingeënt

Elk jaar,BTShoudt de ' BTS Muster ' concert, waarin ze nieuwe en oude liedjes spelen en leuke activiteiten toevoegen om met hun fans te communiceren.

Onlangs kondigde de groep aan dat de verzameling van dit jaar Sowoozoo dat zal plaatsvinden op 13 juni om 6:30 KST en 14 juni om 6:30 KST. BTS-fans zijn enthousiast geworden toen sommigen van hen zagen hoe het podium werd opgezet in het Olympisch stadion van Jamsil.

-Advertentie- Overslaan

De foto's van verschillende planeten die leken op die op de Muster-poster van 2021, werden net buiten het stadion opgesteld.

Nu willen veel BTS-fans in Korea de bijeenkomst persoonlijk bijwonen, omdat ze hun hoop op het bedrijf hebben getweet om fans die zijn gevaccineerd, persoonlijk bij te wonen.

Meer Koreaanse fans verzamelden zich om een online gemeenschap om aan te geven hoe graag ze het evenement persoonlijk willen bijwonen. Netizens merkte op, ' Ik zou willen dat ze de deuren openen zodat sommige fans het evenement persoonlijk kunnen bijwonen.' 'Ik wil echt persoonlijk gaan. Laat ingeënte mensen alsjeblieft meedoen aan het evenement' 'Waarom is het podium zo mooi!!! omg,' 'Stuur mensen die ingeënt zijn naar het evenement, alsjeblieft!' 'Ik ben zo verdrietig dat we dit niet persoonlijk kunnen zien' 'Ik ben zo overstuur' 'Ze zijn de zaal zo mooi aan het inrichten, ook al kunnen ze geen publiek hebben', 'Wauw, ik' Ik vind het triest om deze foto's te zien omdat niemand er persoonlijk bij kan zijn,' 'Ik wil het echt met mijn ogen zien' en ' Ziet er geweldig uit, omg ik wil gaan.'