Nieuws

Fans worden enthousiast als ze JUNGKOOK's 'Euphoria' & 'Stay' op het 'Proof' album van BTS zien staan

Jungkook is een multi-getalenteerde artiest die altijd zijn best doet in de muziek die hij produceert. Op deze aanstaande BTS album zullen we ook meer van zijn talenten zien.

De fans reageerden enthousiast toen ze zagen dat Euphoria en Stay aan de CD2-tracklist werden toegevoegd. Net als de dag ervoor, toen de CD1-tracklist werd aangekondigd, begonnen de fans te trend' RAPPER JUNGKOOK ’ op Twitter, wetende dat ze nummers zullen horen waar de gouden hoofdzanger al eerder zijn rapkunsten heeft laten zien.

Maar nu we het hebben over nieuwe nummers van het aankomende album, werd aangekondigd dat het tweede nieuwe nummer op het BTS-anthologiealbum ' Een bewijs ' is genaamd BTS uitvoeren en rekent ook op de deelname van het multitalent Jeon Jungkook en de BTS-raplijn ( RM, J-Hope, Jungkook & Suga ).

Tussen alle oude legendarische nummers die aan de lijst zijn toegevoegd, zorgde Euphoria voor een enorme en uiterst positieve reactie van de fans. De ‘Euphoria-enthousiastelingen’ waren erg blij dat een van de meest geliefde liedjes van het publiek op de CD2 stond! Het herinneren van dit nummer heeft al veel records veroverd, vooral in het afgelopen jaar.


Het prachtige werk van Jungkook heeft een lange lijst van records, die fans graag prijzen en laten zien hoe trots ze zijn.

Euphoria werd het eerste en enige Koreaanse mannelijke solonummer op Spotify, met meer dan 350 miljoen streams. Als je dat hieraan toevoegt, stond Euphoria ook bovenaan de Amerikaanse Billboard World Digital Song Sales Chart met het record van het langst genoteerde Koreaanse idool-solonummer in de geschiedenis gedurende 90 weken. Jungkook heeft een lange geschiedenis van gebroken records en elke dag lijkt het alsof er geen einde aan komt.