Nieuws

Fans zijn dol op Taemin's sexy taille-tatoeage

Op 18 mei,Taeminmaakte eengrootse comeback net voordat hij in dienst trad bij de verplichte militaire dienst.

Hij dropte de huiveringwekkende maar sexy videoclip voor 'Advice', het titelnummer van zijn derde mini-album met dezelfde naam. In de videoclip zette Taemin een adembenemend optreden neer terwijl hij indruk maakte op veel van zijn fans.

Zodra de video werd uitgebracht, veel netizens uitgedrukt hoeveel ze verliefd zijn op de mode van Taemin en prestaties. Fans merkten vooral de tatoeage op Taemin's taille op die door zijn sport crop top gluurde.

Een internetgebruiker deelde enkele foto's van Taemin's tatoeages die eerder te zien waren in andere uitzendingen. De tatoeage op zijn middel was echter bedekt met huidskleurige tape om de tatoeage verborgen te houden.

Fans waren altijd nieuwsgierig naar Taemin's taille-tatoeage totdat deze werd onthuld in de recente videoclip.

netizens commentaar gegeven , ' Het is groter dan ik dacht,' 'Het is mooi', 'Het staat hem goed', 'Ik hou van de tatoeage', 'Het is een bloem en ik vind het geweldig', 'Het staat hem zo sexy', 'Ik dacht dat hij zou laten zien het in zijn muziekvideo, ik ben blij dat hij het in deze liet zien,' 'Ik dacht dat mensen een probleem zouden hebben met Taemin met een tatoeage, maar ik denk dat de meeste mensen er dol op zijn', 'Het ziet er hip uit,' en ' Wauw, het is geweldig.'