Blogs

Fans zijn verheugd om de 'Epiphany'-demo te horen - #Jin's Version op het #BTS_Proof-album

theqoo.net


De wereldwijde supersterren BTS keren op 10 juni terug met een anthologiealbum, 'Proof'! Het album zal bestaan ​​uit 3 verschillende cd's met de oude nummers van BTS, een paar nieuwe nummers en niet-uitgebrachte demoversies van sommige nummers. Vooral, CD3 bestaat uit nooit eerder vertoonde demosongs die niet op de streamingplatforms wordt uitgebracht.

Een van de meest verwachte nummers op CD3 is 'Epiphany' Demo - Jin's Version . Het is niet een andere versie van de 'Epiphany' die we allemaal kennen, maar een gloednieuw nummer waar Jin in 2018 aan werkte. Het zal naar verwachting neigen naar de alternatieve rockstijl (Brit Pop).

K-Netizens actief zijn geweest bespreken de aangekondigde tracklijsten voor alle drie de 'Proof'-cd's op de populaire forums TheQoo en Pann . Naast honderden opmerkingen over hoge albumprijzen, het merendeel van de reacties bestaat uit mensen die super enthousiast zijn over het nieuwe nummer van Jin!

'Er zijn veel redenen om het te kopen. Ik kijk vooral uit naar 'Epiphany', de versie van Jin.'

'Openbaring'?? Ik moet dit echt kopen.'

'Ik ben benieuwd naar 'Epiphany'!'

'Jin's versie van Epiphany ㅠㅠ Ik kan er eindelijk naar luisteren, ik vind het echt leuk ㅠㅠ.'

'Oh geef me alsjeblieft de soundtrack van 'Epiphany'.'

'Openbaring!!!!! En andere nummers demoversiesㅠㅠ.'

'Ik kijk enorm uit naar de Jin's versie van 'Epiphany'! Breng het alsjeblieft uit op de muziekplatforms!'

'Eindelijk luisteren we naar de originele versie van 'Epiphany'.

'Is dit de versie van Jin? Alstublieft?'

'Jinnie's versie van 'Epiphany'..Het is al 4 jaar succesvol!'

Ik heb gewonnen, ga eindelijk naar Jin's versie van 'Epiphany' luisteren.

'Gek op 'Driekoningen.'

'Ik ben zo blij met het liedje van Jin.'

'Ha-Jin! Ik ga eindelijk naar 'Epiphany' luisteren! De dag komt eraan.'

'Ik wil heel graag 'Born Singer' en 'Epiphany' horen.'

'Born Singer' en 'Epiphany'!'

'WAUW! 'Openbaring'!'

Aangezien de CD3 niet beschikbaar zal zijn op de muziekplatforms, willen veel mensen zo graag naar het nieuwe nummer van Jin luisteren dat ze klaar zijn om het album te kopen! ' Epiphany' is al een hele dag trending op Koreaanse Twitter na de aankondiging van de CD3-tracklist. Jin heeft de langst genoteerde, 2e meest gestreamde, meest geliefde solonummers op Meloen (het grootste muziekplatform in Zuid-Korea); hij is ook het eerste lid met 2 miljoen unieke luisteraars op 2 van zijn nummers en het meest gestreamde BTS-lid van 2021! Geen wonder dat al zijn solonummers het haalden in de lijst met de beste nummers van BTS, samengesteld door het tijdschrift 'Insight'.

De solonummers van Jin zijn altijd erg verfrissend, origineel en uitstekend, niet alleen in de discografie van BTS, maar ook in het K-popgenre. Er is een enorm talent voor nodig om balladsongs tot absolute hits te kunnen maken! Bovendien is Jin beslist een zeer begaafde songwriter; zijn muziek heeft zo'n magisch tintje.

Naast de nieuwe versie van 'Epiphany' is Knetz ook het meest enthousiast over 'Moon' van Jin op CD2 van 'Proof'. Dit nummer is een groot succes voor Jin, en mensen houden er nog steeds erg van! Ondanks dat het een nummer is dat twee jaar geleden werd uitgebracht, 'Moon' is samen met de titelsong 'Run BTS' het meest spraakmakende nummer!

Zijn kunst is de plechtige consensus van puur songwritingtalent, immense vocale capaciteiten met uniciteit en een poëtische ziel.