Nieuws

Fans zijn verheugd om het nieuwe nummer 'RUN BTS' te horen, gecomponeerd door Jungkook en de rapline van BTS, terwijl het wereldwijde trends overneemt

Van zijn bescheiden gouden kast tot deelname aan het componeren en produceren van een van de meest succesvolle nummers van zijn groep. Jungkook is gestaag gegroeid in zijn componeren en produceren vaardigheden. Een van zijn vroegste producties was Love is not over, die toen zoveel liefde ontving. Het is duidelijk dat veel mensen hebben gehoord over magische winkel , een van zijn meest succesvolle producties die een symbool werd in de fandom en een troostlied voor velen. Wat het componeren betreft, nam hij deel aan veel nummers zoals Herfstbladeren, rennen, blijven, mijn tijd, telepathie, film uit, en het alom succesvolle Japanse OST Je ogen vertellen, die oorspronkelijk deel uitmaakte van zijn mixtape.

In de tracklist die is onthuld voor het aankomende album van BTS, wordt Jungkook genoemd als de co-componist voor Niet meer dromen, rennen, blijven, en het nieuwe nummer BTS uitvoeren . Fans zijn verheugd om het nieuwe nummer 'Run BTS' te horen, gecomponeerd door Jungkook samen met de Rap-lijn, aangezien het wereldwijde trends overneemt op #2, gevolgd door #PROOF_TRACKLIST2 op #3.

Fans verwachten de soulvolle zang en adlibs van Jungkook in het aankomende nieuwe nummer.