Nieuws

Fans zijn ervan overtuigd dat BTS' Jimin het personage 'Tae Young' inspireerde in de nieuwe Pixar-film 'Turning Red'

popsugar.com

Jimin is alom populair en zeer invloedrijk over de hele wereld, en voor de meeste mensen, zelfs degenen die niets weten over K-pop of BTS, doet de vermelding van BTS, K-pop of Zuid-Korea onmiddellijk denken aan Jimin [verwijs hier]. In feite zullen zelfs media, zowel internationale als Zuid-Koreaanse, altijd Jimin's afbeeldingen of Jimin-gecentreerde beelden gebruiken bij het rapporteren over BTS-gerelateerd nieuws [verwijs hierenhier]. Bekende internationale kunstenaars laten zich door hem inspireren voor hun kunstwerken [lees hier], en afgezien van constant herkend te worden en genegenheid te ontvangen van A-lijst beroemdheden in Hollywood [leeshieren hier ], zijn allereerste zelfgeschreven, gecomponeerde en geproduceerde nummer 'Friends' is al te zien in een Marvel-film als soundtrack [ lees hier ] het maken pas de tweede keer in de geschiedenis dat een Koreaans nummer is opgenomen in een Hollywood-kaskraker , naar aanleiding van het optreden van Psy's 'Hangover' in Black Panther. Er komt geen einde aan hoe wijdverbreid zijn populariteit en invloed is, en volgens speculaties van fans lijkt het erop dat Jimin betrokken is geraakt bij weer een andere grote Hollywood-filmrelease, wat weer een belangrijke prestatie op zijn naam staat.

Om het in context te plaatsen , Pixar heeft een nieuwe film getiteld ' Rood worden.' Met name Pixar Animation Studios, of kortweg Pixar, is een Amerikaanse computeranimatiestudio gevestigd in Emeryville, Californië, en staat algemeen bekend om zijn kritisch en commercieel succesvolle computergeanimeerde speelfilms. Het bedrijf is een dochteronderneming van Walt Disney Studios, dat eigendom is van The Walt Disney Company. Het is vermeldenswaard dat Disney 21 van de top 50 meest winstgevende films aller tijden heeft geproduceerd, en de inkomsten van het jaar 2020 plaatsten het als het 4e grootste filmstudiobedrijf ter wereld [ verwijs hier ].

Rood worden is een coming-of-age-verhaal geregisseerd door Domee Shi over een jong Chinees-Canadees meisje, Mei-Lee, dat verandert in een rode panda wanneer ze te opgewonden of gestrest raakt. Het 13-jarige meisje worstelt dus met de te volgen weg: moet ze kalm en gehoorzaam blijven of zichzelf toestaan ​​de spanning te ervaren die een jong leven / tienerleven met zich meebrengt (waardoor ze bijna altijd in een rode panda zou kunnen veranderen ). Deze film wordt alom geprezen omdat het de eerste film van het bedrijf is die ooit door Aziaten werd geleid.

-Advertentie- Overslaan

Als zodanig is Jimin op enigerlei wijze betrokken bij een film van zo'n groot bedrijf en in een baanbrekende film waarin het de eerste keer is dat Aziaten zowel de productie als de cast leiden, is een groot probleem.

In deze film is er een fictieve jongensgroep genaamd 4*Town, bestaande uit 5 leden. De groep is een van de grootste artiesten die ooit hebben bestaan ​​en is ook Mei's favoriete band. De vijf leden van de groep gedijen elk in hun individualiteit met onderscheidende kenmerken, en de maknae (jongste lid) van de groep, Tae Young, is waar de opwinding binnenkomt. Fans die clips van de film hebben gezien, zijn ervan overtuigd dat dit personage zeker geïnspireerd door Jimin. Ze pikten kleine details uit, zoals Jimin's manier van zorgen voor vogels en andere dieren, zijn scheve tand, de manier waarop hij beweegt, hoe hij poseert voor foto's, zijn vriendelijkheid en zijn algehele uiterlijk, van het haar tot de gezichten die hij maakt. Alles lijkt perfect te zijn afgestemd op Jimin zoals ze hem kennen.

Het is zo'n hot topic geworden op sociale media dat POPSUGAR plaatste een hoofdartikel met de titel, Heeft BTS's Jimin Inspire Turning Red's Tae Young? Is Jimin van BTS in Pixar's Turning Red? Fans denken van wel'. Het artikel vermeldt verder dat fans er vrij zeker van zijn dat het personage (Tae Young) op Jimin is gebaseerd.

Hier zijn enkele van de vergelijkingen van fans.

Op Tiktok heeft de videoclip in slechts twee dagen meer dan 1,7 miljoen views en meer dan 266k likes verzameld. Sommige andere video's die specifiek op de gelijkenis tussen Jimin en Tae Young wijzen, hebben meer dan 200k en 140k views verzameld. Het commentaargedeelte in al deze video's is ook gevuld met mensen die ervan overtuigd zijn dat Tae Young zeker Jimin is, en sommigen zeggen zelfs dat ze de film zullen bekijken alleen vanwege de Jimin-referentie.

Jimin's invloed is onmiskenbaar en ongeëvenaard, en met alle keren dat hij verbonden is met Hollywood-beroemdheden en films en de aandacht die hij krijgt van grote namen in de filmindustrie, zijn fans ervan overtuigd dat het geen verrassing zou zijn als hij in een Hollywood-film zou verschijnen. spoedig.

Het is altijd een moment van vreugde en trots voor Jimin's fans wanneer hij wordt erkend en opgenomen in zulke grote projecten omdat hij zeer getalenteerd en de beste mens is, en hij verdient alle goede dingen in het leven.

Rond het web