Nieuws

Fans zijn onder de indruk van het Hangul-handschrift van TWICE, vooral de niet-Koreaanse leden

Net zoTWEEMAALhun vijfde verjaardag vieren, schreef elk lid handgeschreven brieven in Hangul aan hun fans.

Veel internetgebruikers en fans waren onder de indruk van het nette handschrift van de leden en waren het meest onder de indruk van het handschrift van de niet-Koreaanse leden van de groep.

De brieven werden onthuld via het YouTube-kanaal van TWICE, terwijl de leden ook een videoboodschap achterlieten voor hun fans. 20 oktober markeert de vijfde verjaardag van het debuut van de meidengroep en de groep sprak hun dankbaarheid uit voor hun fandom dat al vijf jaar bij hen is.

Nadat de video was onthuld, trok het handschrift van elk lid de aandacht van de netizens. Vooral netizens waren verbaasd over het nette en uniforme handschrift van leden Sana .

Netizens merkte op, ' Sana's handschrift is zo mooi,' Ze schrijft ook beter dan ik.', 'Ik voel me zo aangetrokken tot Sana's handschrift. Het lijkt op een lettertype.', en ' Ze schrijft beter dan een Koreaan.'

mama, Sana, Mina, en Tzuyu, die van verschillende nationaliteiten zijn, zoals Japans en Taiwanees, schreven ook in het Koreaans met perfect handschrift. Veel internetgebruikers prezen de leden omdat ze konden zien hoeveel moeite de leden deden om Koreaans te leren.