Nieuws

Foto's van een speciale gast op de bruiloft van Son Ye Jin en Hyun Bin trekken de aandacht

www.wikitree.co.kr

Het is algemeen bekend datZoon Ye JinenHyun Bin's bruiloft is zeer vertrouwelijk behandeld omdat hun bruiloftsgasten werd verteld om de informatie strikt privé te houden. Bovendien waren slechts een select aantal uitgenodigd voor hun bruiloft.

Recente foto's van een speciale gast hebben echter veel aandacht getrokken, aangezien deze gast zelfs op de schoot van een actrice werd gezien Gong Hyo Jin .

De foto's waarop de hond van Son Ye Jin op de bruiloft te zien was, hebben veel aandacht gekregen in verschillende online communities.

Op de foto woonde de hond Kitty van Son Ye Jin, die al bij veel mensen bekend is, de bruiloft bij en werd gezien tussen de zee van gasten. Volgens ooggetuigen keek Kitty naar de bruiloft terwijl ze op de schoot van actrice Gong Hyo Jin zat. Bovendien tilde Gong Hyo Jin Kitty op zodat ze Son Ye Jin prachtig als bruid kan zien binnenkomen.

Kitty is bekend met de fans van Son Ye Jin, omdat ze vaak te zien is op de Instagram-foto's van Son Ye Jin. Het is ook bekend dat Son Ye Jin haar genegenheid voor haar hond toont door met haar hond op de filmsets te verschijnen.

Ondertussen hadden Hyun Bin en Son Ye Jin hun huwelijksceremonie privé op de 31e in Aston House, Grand Walkerhill Hotel, Seoul. En fans waren extatisch om te zien dat haar hond ook deel uitmaakte van de gasten, waardoor de bruiloft veel betekenisvoller werd voor de actrice.