Nieuws

Franse influencer verontschuldigt zich bij IU na haar schouder aan schouder op '2022 Cannes Film Festival'

Een Franse influencer verontschuldigde zich bijIUnadat ze haar op de schouders had genomen bij de ' Filmfestival van Cannes 2022 '.

Op 27 mei een videoclip van Franse beauty influencer Maria Reizen IU tegen het lijf lopen ging viraal. Fans waren boos toen ze de schouder IU van de influencer zagen en bleven doorgaan alsof er niets was gebeurd, terwijl ze op de sociale media van de influencer berichtten over het incident.

Maria Travel heeft sindsdien haar excuses aangeboden aan IU en fans en heeft uitgelegd dat het niet haar bedoeling was om de zangeres en actrice tegen het lijf te lopen. Netizens reageerden, 'Het is duidelijk dat ze het expres deed', 'Verontschuldigen mensen uit het westen zich meestal niet meteen', 'Ze botste expres tegen een willekeurig Aziatisch meisje op en ging rechtop staan ​​toen ze haar volgelingen zag,' ze kijkt niet eens haar kant op,' en meer.


Zoals eerder gemeld, IU bijgewoond het filmfestival voor de wereldpremière van de film' Makelaar ' naast' Song Kang Ho , Kang Dong Won , en Lee Joo Young .

Wat is uw mening over het voorval?

-Advertentie- Overslaan


Rond het web