Nieuws

Free Zia's bureau reageert op geruchten dat haar vader een roomsalon runt

www.chosun.com

Influencer Song Ji Ah 's bureau verklaarde, ' We hebben nog niets te zeggen ' met betrekking tot verschillende beschuldigingen ennieuwe geruchtendie zijn opgedoken over de YouTuber.

Song Ji Ah's bureau vertelde OSEN op de middag van de 26e, ' We hebben niets te zeggen ' met betrekking tot de geruchten dat haar vader een beroemd entertainmentbedrijf voor volwassenen runt in Busan.

Na de controverse over het dragen van nep-luxeartikelen, is Song Ji Ah verwikkeld in een andere controverse waarin een internetgebruiker beweerde dat haar vader geen tandarts is, zoals de influencer eerder beweerde in haar video. De netizen dieargwaan gewektbeweerde dat de vader van Song Ji Ah eigenlijk de eigenaar is van een entertainmentbedrijf voor volwassenen dat bekend staat als 'kamersalons'.

Daarnaast verklaarde het bureau ook dat ze niets te zeggen hadden toen hem werd gevraagd naar de YouTube-betaling. Free Zia heeft alle video's van haar YouTube-kanaal verwijderd nadat ze op 25 januari een verontschuldigingsvideo had geplaatst. Sommige internetters beweerden echter dat het bureau van Free Zia had besloten alle video's aan het einde van de maand te verwijderen, rekening houdend met de beloning -out datum van YouTube, die meestal op de 20e van elke maand is.