Nieuws

G-Dragon Nike schoenen wereldwijd binnen enkele minuten uitverkocht

Eindelijk werd de door G-Dragon ontworpen NIKE Air Force 1 'Para-Noise', ontworpen door G-Dragon, vandaag officieel uitgebracht, en het duurde niet lang voordat hij over de hele wereld volledig uitverkocht was, wat de grote invloed van de BIGBANG-leider laat zien.

G-Dragon verscheen persoonlijk op het evenement dat vandaag (23 november) het eerste publieke optreden na het ontslag hield, en veel fans wachtten daar op hem terwijl hij een kunstuitvoering gaf.

De Para-Noise-schoenen waren zo snel uitverkocht, in China waren ze in 0,06 seconden uitverkocht, waardoor zijn naam populair werd in Weibo met meer dan 150 miljoen keer gelezen over het onderwerp, omdat mensen geschokt waren over hoe snel het uitverkocht was. In de Verenigde Staten en Canada duurde het slechts 5 minuten om uit te verkopen, 10 minuten in Australië, 9 minuten in Indonesië en 2 minuten in het Verenigd Koninkrijk. In totaal duurde het slechts 30 minuten voordat de schoenen wereldwijd waren uitverkocht en in totaal 44 beschikbare landen van oost naar west.

Ook zijn naam was urenlang wereldwijd populair nadat fans van over de hele wereld genoten hadden van het kijken naar het evenement.