Nieuws

G-Dragon's Nike-collabschoenen KWONDO1 waren overal uitverkocht en worden voor hoge prijzen op eBay doorverkocht

G-Draakis al jaren het mode-icoon in de K-pop-industrie. Hij staat bekend om zijn stijlvolle uiterlijk en modieuze zintuigen, waardoor hij veel invloed heeft op zijn fans.

Hoeveel hij ook van kleding en mode houdt, G-Dragon begon zijn kledingmerk ' VREDEMINUSEEN, ' waarin hij zijn eigen kledingontwerpen lanceerde en samenwerkte met andere populaire merken. Een van de meest bekende samenwerkingen is die met Nike sportschoenen.

G-Dragon's PEACEMINUSONE werkte samen met Nike om verschillende schoenontwerpen te lanceren waarin G-Dragon's kenmerkende madeliefjesvolger met één pedaal ontbrak. Onlangs bracht G-Dragon nog een samenwerkingssneaker uit genaamd ' Kwondo1 ' waar veel fans op hebben gewacht om ze in handen te krijgen.

KONDO1

Gebleken is dat niet lang nadat de schoenen werden gelanceerd, ze in verschillende landen meteen uitverkocht waren. En nu worden de schoenen voor een hoge prijs verkocht op wederverkoopplatforms zoals eBay .

Omdat ze in 47 landen zijn uitverkocht voor de oorspronkelijke prijs van £ 165 (ongeveer 218,00 USD), worden de schoenen nu verkocht voor maar liefst 650,00 USD, wat ongeveer een verdrievoudiging is van de oorspronkelijke prijs. Veel internetgebruikers verzamelden zich online om hun schok te uiten en ook hoe onder de indruk waren van de resultaten en de merkkracht van G-Dragon.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door KB-이규범-fakesickness (@fakesickness)