Nieuws

G-Soul covert BTS Jungkook's hit Still With You op 'Yoo Hee-Yeol's Sketchbook', terwijl Yoo Hee-Yeol zegt dat hij zou willen dat Jungkook zijn liedjes zou coveren

Jungkook van BTS is altijd opgekeken en genoemd door talloze idolen en Koreaanse solisten. Zijn liedjes worden vaak gecoverd door beroemde Koreaanse solisten en idolen op sociale media en in nationale Koreaanse tv-shows.

Getalenteerde Koreaanse singer-songwriter G.Soul verscheen in het populaire South Korean Music-programma Yoo Hee-yeol's schetsboek en coverde Jungkook's zelf gecomponeerde en zelf geproduceerde nummer 'Still With You'.

-Advertentie- Overslaan

De volledige video van G.Soul die Still With You van Jungkook covert op KBS Yoo Hee-Yeol's Sketchbook kan hier worden bekeken:

Eerder coverde Jungkook het nummer 'G-Soul' Haat alles ' op zijn Instagram, waarna hij Jungkook volgde op Instagram en de cover deelde van Nog steeds bij jou op Instagram en Twitter.

De presentator van de show (Yoo Hee-Yeol) interviewde G.Soul en vroeg waarom zijn nummer Hate Everything trending was op Twitter en in Japan.


• Gastheer: Uw nummer Hate Everything was ineens trending op Twitter en op de portaalsite van Japan. Hoe is dat gebeurt?

• G.Soul: Jungkook van BTS coverde het nummer en plaatste het op zijn account.

• Gastheer: Aww, he plaatste het op zijn sociale media-account.

De gastheer deelde ook zijn wens dat hij hoopt dat Jungkook zijn lied covert. Ook vroeg hij G.Soul of hij iets terug wilde doen voor JK, en G.Soul deelde dat hij dol is op zijn zelf gecomponeerde nummer Still With You en coverde het.


• Gastheer: Goh, ik hoop dat Jungkook mijn lied heeft gecoverd. (*publiek lacht) Jungkook zong het lied van G.Soul, dus misschien wil je in ruil daarvoor iets voor hem doen.

• G.Soul: Er is een nummer genaamd Still With You, gecomponeerd door Jungkook zelf. Ik hou ook van dat liedje. Mag ik het even voor je zingen?


De termen GSoul, Still With You en Jungkook waren de Top 3 Hot MelOn-zoektrends nadat G.Soul Still With You had gecoverd in Yoo Hee-Yeol's Sketchbook.

Rond het web