Speciale Eigenschappen

[Single en MV Review] Gallant x Tablo x Eric Nam - 'Cave Me In'Bereid je voor op een emotionele reis als Tablo van Epik High, Eric Nam en Gallant ontsteek je gevoelens met 'Laat me binnen.'

Ik wist niet wat ik moest verwachten bij de eerste luisterbeurt - maar ik werd niet teleurgesteld! 'Cave Me In' heeft een soepel, synthetisch geluid dat gebruik maakt van een repetitieve drumbeat, een echo van tin-achtig geluid, elektrische gitaar en hier en daar wat extra geluidseffecten. Het nummer heeft de perfecte chill vibe die gewoon onweerstaanbaar is in de oren. Het is zo zacht als honing en laat je hart smelten als boter - de perfecte combinatie! Krijg een voorproefje van waar ik het over heb in de video hieronder.


De zang van Gallant is mooi en intens tegelijk! Hij heeft een moeiteloze manier van zingen en het past goed bij deze Koreaanse zangers zonder de schijnwerpers te stelen.�


Ik zal zeggen, waarschijnlijk vanwege Gallant zelf en de ervaringen van Tablo en Eric Nam in het Westen, dat het nummer een grote westerse aantrekkingskracht heeft en de stijl van elke zanger mooi samenbrengt. Ik kan dit nummer hier zeker op de radio horen en niet twee keer nadenken of het in Korea is gemaakt of niet.


Tablo's rap verslagen. Het was goed uitgevoerd, goed doordacht en zeer tot nadenken stemmend. Hij heeft altijd geweldige teksten gehad, of het nu voor Epik High is of zijn solo-releases en hij duwde niet terug terwijl hij het liefdesspel in twijfel trok met teksten als, 'Liefde heeft je ofwel op de hielen gezeten ofwel een overdosis genomen. Het heeft je op de been of op de been. Het heeft u uit uw stoel of op uw plaats. Je graaft het of je graf.' Dieper dan de oceaan is de blauwe man. Hulde.
Eric Nam eindigt het nummer echt prachtig omdat hij een meer ontwikkelde zangstem heeft. Hij geeft deze teksten een echte engelachtige, R&B-vibe waar ik mijn hoofd niet bij kan laten. Hoewel de rap van Tablo ontroerend is, kan ik de zang van Gallant en Eric Nam gewoon niet bevatten.�


Misschien omdat Tablo iets bekenders doet voor fans, terwijl Eric en Gallant wat verfrissender zijn om te zien. Hoe dan ook, ik geef rekwisieten aan elke artiest.
'Cave Me In' is zo'n epische collab dat ik niet echt veel minpunten kan vinden. Er waren enkele delen die naar mijn mening een beetje 'bleh' waren, evenals in de MV. De intro is een beetje 'meh' vanwege de manier waarop Tablo kalm zegt 'Je hebt me het gevoel gegeven,' naast het automatisch afgestemde gekoer van Eric Nam op de achtergrond. Een beetje te cliché voor mij. Maar dan verandert het nummer in iets prachtigs dat begint met de eerste brug en de rest is gewoon magie!


Wat betreft de MV, ik graaf de eenvoud van dit alles. Het wordt niet gebombardeerd met een duur thema, concept of iets dergelijks. Net zoals hun liefde en harten door deze wereld dwalen, brengen de kunstenaars beelden naar de woorden terwijl ze verdwalen en door de straten van Hong Kong dwalen. Het was verfrissend om een ​​nieuwe verandering in het landschap te zien, aangezien Hong Kong een van de beste skylines en sferen ter wereld heeft. De MV is gefilmd toen ze allemaal samen waren voor de ' MAMA ' optreden (die werd gehouden in Hong Kong). Ondanks de simpele opnamestijl voelde het helemaal niet amateuristisch aan.
Al met al sloeg dit nummer echt de spijker op de kop met het vastleggen van een westers geluid - of ze het nu probeerden of niet! Het is vlot, chill en een unieke samenwerking die absoluut het beluisteren waard is! Ik hoop in de nabije toekomst meer van dit soort mooie nummers te horen!Scoren


MV-relevantie .........7
MV-productie ........7
MV-concept .............7


Liedproductie ...9
Liedconcept ........8
Liedkwaliteit ..............10


ALGEMEEN .............8