Sollicitatiegesprekken

Gary vertelt voor het eerst over zijn vertrek uit 'Running Man', vrouw, huwelijk en meer

GaryOp 18 januari, Sport Chosun �onthulde de exclusief interview ze hadden onlangs metGary, die sinds zijnvertrekvan SBS ' ' Rennende man ' in 2016 enonverwacht huwelijk�vorig jaar.�Voor de media vertelde Gary voor het eerst over de vele problemen en vragen die hem omringenSports Chosun: Hoe gaat het met je?


Gary: Mijn leven bestaat voor 70% uit babyverzorging en 30% voor het produceren van muziek. Eerlijk gezegd dacht ik dat het gemakkelijk zou zijn om beide tegelijk te doen, maar dat is het niet (lacht).


Veel mensen denken dat je jezelf hebt afgezonderd nadat je 'Running Man' hebt verlaten, bent getrouwd en een baby hebt gekregen.


Om eerlijk te zijn, ik dacht niet dat mensen het zouden opvatten alsof ik mezelf afzonder. Ik dacht dat ik genoeg afscheid had genomen en ik dacht dat het publiek er ook zo over zou denken. Ook toen ik besloot om 'Running Man' te verlaten, heb ik duidelijk mijn gedachten geuit aan de leden en zij respecteerden mijn mening. Natuurlijk begrijp ik waarom sommigen misschien het gevoel hebben dat ik mezelf heb afgezonderd, maar als je er echt naar kijkt, ben ik net teruggekeerd naar de 'oude ik'.�Voor 'Running Man' kreeg ik nooit te horen dat ik me afzonderde als ik niet op uitzendingen was of reclame maakte om me uitsluitend op albumproductie te concentreren.�


In het verleden was het gebruikelijk dat ik tijdens de voorbereiding een maand lang het huis niet verliet Leessang zijn album. Ik leef nu op die manier, maar babyverzorging en gezin zijn daar aan toegevoegd. Kijk naar mijn haar, het is zo langomdat'Ik heb het al zo lang niet meer laten knippen. Ik ben niet het type dat zich op meerdere dingen tegelijk kan concentreren (lacht).
Was er een specifieke reden waarom u 'Running Man' in 2016 verliet?


Ik wilde me op muziek concentreren, maar kort voordat ik besloot de show te verlaten, vroeg ik me af of ik mijn rol in 'Running Man' echt goed deed. Ik werkte hard, maar ik kon de gedachte niet kwijtraken dat ik daadwerkelijk schade zou aanrichten.�


Mijn personage raakte op en ik geloofde dat ik niet veel meer kan laten zien, en die gedachte bleef maar door mijn hoofd circuleren. Natuurlijk zeiden mijn collega's destijds tegen me: 'Waarom denk je zo? Maak je geen zorgen. Ze zijn familie', maar ik kwam tot de conclusie dat ik niets meer voor de show kan doen. En kijk nu eens naar 'Running Man'. Ze zijn met nieuwe leden en zijn ze niet zo grappig? Ik ben erg blij.


Maar je moet 'Running Man' af en toe missen, omdat je al zo lang bij ze bent .


Er zijn geen jaloerse gedachten, spijt of wens om terug te gaan. Zoals ik al eerder zei, had ik sterk de gedachte dat 'het niet goed met me gaat', dus het spijt me nog steeds voor dat deel.


Kunt u uw vrouw kort voorstellen?


Ik wil mijn vrouw zo min mogelijk noemen. Mijn vrouw en familie zijn enorm gekwetst door geruchten en kwaadaardige opmerkingen. Kwaadaardige opmerkingen over mij interesseren me niet, maar toen ik slechte opmerkingen over mijn vrouw zag, kon ik niet naar bed gaan omdat ik er 's nachts steeds weer aan moest denken. We hebben geen uitbundige bruiloft gehad. We leven gewoon gelukkig terwijl we voor onze baby zorgen, net als elk ander stel.�Maar vinden jullie niet dat jullie op een dag een bruiloft moeten hebben?


Ik heb nooit een bruiloft willen hebben, en dat heb ik ook vaak tegen leden van 'Running Man' gezegd. Het huwelijk is tussen twee mensen. Ik hield niet van 'we hebben hier onze bruiloft', 'we wisselen deze geschenken uit', 'we hebben hier onze trouwfotoshoot'.�


Natuurlijk, als mijn vrouw een bruiloft wilde, hadden we zelfs een kleine gehad met haar in een mooie jurk, maar mijn vrouw had ook soortgelijke gedachten. Dus we zijn net officieel een koppel geworden na het indienen van de registratie voor het huwelijk.�


We hadden ook geen trouwfotoshoot. Op onze huwelijksreis zeiden we dat we één foto van ons moesten achterlaten en dat Selca onze trouwfoto is geworden. Het is een beetje off-topic, maar toen realiseerde ik me ook waarom mensen selfiesticks gebruiken (lacht).


Laatste woorden


Er zijn nog geen specifieke plannen om te delen, maar ik ben continu en uit gewoonte bezig met produceren. Als ik een 'slangenmens' was, dan ben ik waarschijnlijk op 'Running Man' gebleven en heb geleefd zoals ik heb gedaan. 'Running Man' is een geweldig programma. Ik was geschokt elke keer dat ik zijn populariteit in Azië voelde. Als ik bleef, dan heb ik waarschijnlijk veel gewonnen, maar ik kon het niet. Ik ga me focussen op babyverzorging en productie en sta weer voor iedereen met goed gemaakte, beste resultaten en muziek.