Nieuws

Geliefde 95-jarige MC Song Hae vertrekt na 34 jaar van 'National Singing Contest'

www.insight.co.kr

Geliefde nationale MC Song Hae (95) zal naar verwachting de ' Nationale zangwedstrijd, ' waar hij al 34 jaar leiding aan geeft.

Op de 17e, Nieuwe dagelijkse meldde dat Song Hae onlangs de productieploeg vertelde dat het moeilijk zou zijn om de 'National Singing Contest' van KBS1 te organiseren.

Volgens het rapport wordt gemeld dat Song Hae zijn voornemen uitte de show te verlaten omdat hij vanwege gezondheidsproblemen lange tijd niet in staat was om buiten op te nemen.

Hoewel het productieteam het vertrek van Song Hae niet heeft bevestigd, zoeken en nemen ze contact op met een opvolger met diverse mogelijkheden.


Momenteel ligt Song Hae in het ziekenhuis in het Asan-ziekenhuis in Seoul. Er wordt gezegd dat hij niet in een kritieke toestand verkeerde en alleen voor routinematige zorg op examenniveau was.

Dit is de tweede ziekenhuisopname van Song Hae dit jaar. Ook hij werd in januari opgenomen in het ziekenhuis vanwege gezondheidsproblemen.

Daarna werd in maart bij Song Hae de diagnose COVID-19 gesteld en nam hij een pauze tijdens de behandeling.

Nadat hij zijn gezondheid had hersteld, keerde Song Hae terug naar de 'National Singing Contest' op de 10e van vorige maand, maar het gerucht gaat dat hij het moeilijk had door verslechtering van zijn fysieke kracht en spijsvertering.


Fans zijn bedroefd door het nieuws dat Song Hae na een maand van terugkeer opnieuw in het ziekenhuis wordt opgenomen.

Ondertussen maakte Song Hae zijn debuut als lid van het Chang Gong Muziektheater in 1955 en ontmoet hij zijn fans sinds 1988 als de MC van de 'National Singing Contest'.