Blogs

Er gaan geruchten dat de ex-vriendin van Kim Seon Ho de voormalige weersvoorspeller Choi Young Ah . is

ddlog1111.tistory.com

Op verschillende online communities circuleren momenteel geruchten dat de ex-vriendin ' EEN ', die acteur beschuldigdeKim Seon Hoom haar te overtuigen om een ​​abortus te plegen, is voormalig weersvoorspeller Choi Young Ah .

Choi Young Ah werd geboren op 24 december 1985 en is momenteel 35 jaar oud. Ze is een voormalig weersvoorspeller, die werkte bij YTN en KBS van 2009 tot en met 2013.

Eerder waren er geruchten dat Kim Seon Ho'sex vriendinis een jonge, mooie carrièrevrouw die bijna tien jaar in de omroepsector heeft gewerkt, voordat ze overstapte naar de commerciële sector. Choi Young Ah's naam is momenteel in opkomst als een populaire gerelateerde zoekterm samen met de naam van Kim Seon Ho, hoewel er tot nu toe niets is bevestigd. Veel internetgebruikers speculeerden dat als de ex-vriendin van Kim Seon Ho niet Choi Young Ah is, Kim Seon Ho naar voren zal komen met een verklaring waarin dit gerucht rechtstreeks wordt aangepakt.

Ondertussen heeft de ex-vriendin van Kim Seon Ho onlangs besloten om...juridische stappen ondernemenvanwege het toenemende aantal bedreigingen tegen haar privéleven.