Blogs

Een geschiedenis van SM-idolen op School of Performing Arts Seoul (SOPA)

Voor alle fans van SM-entertainment idolen, de instelling die bekend staat als School voor uitvoerende kunsten Seoel (SOPA) gaat de geschiedenisboeken in, naast debuten, verjaardagen, comebacks en jubilea.

Hier is een geschiedenis van de SM Entertainment-idolen die hun middelbare schooltijd bij SOPA doorbrachten, en enkele van hun herinneringen!

De derde generatie SOPA-afgestudeerden bij SM bestaat uit: NCT-droom ledenMarkering,Haechan,Jaemin, enJeno.

[Markering] Volgens Mark is hij op de eerste schooldag tijdens de openingsceremonie in slaap gevallen.

[Jaemin] Jaemin stond erom bekend vriendelijk tegen iedereen te zijn, zoals het delen van zijn mobiele hotspot met iedereen.

[Jeno] Jeno was stiller en hield zich op school op zichzelf. Jaemin en Jeno zaten echter in dezelfde klas en alle klasgenoten kwamen dan aan Jaemins kant van de bureaus hangen.

[Haechan] Volgens Haechan en andere klasgenoten was de bijnaam van Haechan in de klas 'prins'. Iedereen noemde hem zo.

[Haechan, Jaemin, Jeno] Deze drie waren goed bevriend met voormalig SM-stagiair/ SMROOKIES lid Hina , en werden soms samen naar school gespot.

[NCT-droom] Volgens de leden is een van de redenen dat idol-stagiairs ervoor kiezen om SOPA te bezoeken, omdat de school een soepeler beleid heeft voor stagiairs die afwezig moeten zijn of vroegtijdig moeten vertrekken voor training/roosters.

Welke van je favoriete K-Pop-idolen woonden SOPA bij?