Nieuws

Sung Hoon vertelt over de waarheid achter de datinggeruchten waarin hij verwikkeld was

www.wikitree.co.kr

Gezongen Hoonverscheen in de laatste aflevering van ' Probleemkind in huis ' en sprak over de eerdere datinggeruchten waarin hij verwikkeld was.

In de laatste aflevering van KBS2 'Problem Child in House' dat op 18 mei KST werd uitgezonden, verscheen Sung Hoon als speciale gast en vertelde hij over het nieuwe drama waarin hij zich bevindt.

Hij legde ook persoonlijk de datinggeruchten uit waarin hij eerder verwikkeld was met actriceLim Soo HyangenPark Na Rae.

Sung Hoon begon met uit te leggen, ' Toen we beginnende acteurs waren die samen een drama filmden, ontmoetten we elkaar elke dag en oefenden we elke dag 6-7 uur. We waren samen aan het oefenen om in karakter te komen, zodat we natuurlijk gevoelens zouden ontwikkelen (als karakters in het drama).' De MC's waren onder de indruk van de eerlijkheid van Sung Hoon toen hij openhartig het datinggerucht met Lim Soo Hyang deelde.

Hij noemde ook het datinggerucht met Park Na Rae op deze dag en legde uit: ' Ik knuffel graag met iedereen, of het nu een man of een vrouw is. Ik ben zo close met Na Rae dat ik haar natuurlijk omhelsde en ik denk dat mensen het verkeerd begrepen toen ze me zagen.'