Blogs

Een glimp van de ongelooflijke carrière van Jeon So Min

In een tijdperk waarin veelzijdigheid een belangrijk pluspunt is voor zowel fans als de entertainmentindustrie, wekken edelstenen die uitstekend werk leveren op twee of meer gebieden zeker de verwachtingen in elke rol die ze op zich nemen. Ongeacht waar ze terechtkomen, of het nu op het gebied van afwisseling, acteren of andere gebieden is, hun onmiskenbare talenten spreken voor zich, naast hun harde werk, wat leidt tot hun welverdiende succes en erkenning.

Onder de verschillende edelstenen die de industrie heeft,Jeon So Minbewees dat ze een onverwacht juweel was en haar stempel drukte op verschillende gebieden door haar geweldige prestaties. Voordat ze werkte en debuteerde in de branche waarin ze momenteel werkt, werkte ze oorspronkelijk als model voor een modetijdschrift in haar tweede jaar van de middelbare school. Terwijl ze afstudeerde in omroep en entertainment aan de Dongduk Women's University, werd haar interesse in acteren nog groter, en uiteindelijk debuteerde ze als actrice in het jaar 2004 in de dramaserie Miracle. Ze heeft ook haar droom als dichter bereikt - om haar eerste boek getiteld You Can Call Me After a Drink te publiceren.


Naarmate de jaren verstrijken, breidt ze haar horizon uit - samen met de uitbreiding van de steun van fans, niet alleen in Korea maar internationaal. Laten we allemaal een glimp opvangen van de vruchtbare en stralende carrière van So Min!


Actrice Somin

1. Assepoester (2006) als Hye Won

Assepoester, een horrorfilm, is het debuut op het grote scherm van So Min, waarin ze de rol op zich neemt van Hye Won, een ondersteunend personage dat bevriend is met de hoofdpersoon, Hyeon Su. Haar eerste filmrol zal de rookie So Min ertoe aanzetten om harder te streven als actrice.

2. Prinses Aurora (2013) als Oh Ro Ra

So Min verslaat de castingkansen van 1 tot 1000 en krijgt eindelijk haar eerste hoofdrol in het dagelijkse ochtenddrama, prinses Aurora. Haar uitstekende acteerwerk maakte indruk op de kijkers en kreeg de bijnaam 'Koningin van de dagelijkse ochtenddrama's'. Ze won ook Beste Nieuwe Actrice tijdens de MBC Drama Awards 2013 en ontving een nominatie voor Excellence Award, Actrice bij de 7e Korea Drama Awards.

3. Endless Love (2014) als Kim Se Gyung

Ze portretteerde Kim Se Gyung, een ondersteunend personage die de dochter is van Min Hye Rin en een oogje heeft op Han Gwang Chul. Haar vertolking als een conflicterende dochter en een toegewijde minnaar leverde haar geweldige opmerkingen en feedback op.

4. Tomorrow Victory (2015-2016) als Han Seung Ri

Met nog een andere hoofdrol in een dagelijks drama bevestigt ze haar status als actrice in ochtenddrama's in Tomorrow Victory. Haar rol als Han Seung Ri gaf haar de kans om extreme emoties te laten zien, en ze deed het goed, ze won een nominatie voor de Excellence Award, Actrice in een serieel drama, tijdens de 2016 MBC Drama Awards.

5. Iets over 1 procent (2016) als Kim Da Hyun

Kim Da Hyun, een leraar die per ongeluk verstrikt zou raken in familiezaken en gearrangeerde huwelijken, wordt een van So Min's meest geliefde personages. Haar geweldige acteerwerk en onmiskenbare chemie metHa Seok Jinhielp hen internationale aandacht te krijgen, met verschillende scènes die miljoenen views bereikten en een van de meest geliefde drama's werden met de gearrangeerde huwelijkstrope.

6. Cross (2018) als Go Ji In

Dus Min neemt de rol van arts op zich, in het bijzonder een orgaantransplantatiecoördinator, en de liefdesbelang vanGa Kyung Pyo. Het conflict dat haar rol doormaakt, is heel goed in beeld gebracht en werd het begin van haar acteercomeback in het jaar 2018.


7. Review Notebook of My Embarrassing Days (2018) als Do Do Hye

Dus Min speelt Do Do Hye, een wiskundeleraar die haar gênante momenten heeft vermeden, ontmoet Na Pil Seung, met wie ze in het verleden gênante momenten heeft gedeeld. Ze kreeg ook een nominatie voor de Excellence Award, Actrice in een One-Act/Special/Short Drama, tijdens de 2018 KBS Drama Awards.

8. Topster Yoo Baek (2018) als Oh Kang Soon

Ze krijgt nog een andere hoofdrol als Oh Kang Soon, een eilandbewoner die onvoorspelbaar maar slim en optimistisch is en romantische connecties zal ontwikkelen met zeer verschillende mannen, Yoo Baek, een voormalig idool-acteur, en Choi Ma Dol, haar jeugdvriend en een matroos.

9. Verjaardagsbrief (2019) als Kim Jae Yeon

In een andere KBS Drama Special portretteert So Min Kim Jae Yeon, de kleindochter van Moo Gil, die de geschiedenis en vroegere liefde van zijn grootvader zal ontdekken via een verjaardagsbrief.

10. Big Data Daten (2019) als Ahn Bit Na

Ahn Bit Na, een romanticus in een andere Drama Special, waar ze verliefd wordt op een koelbloedige en geniale app-ontwikkelaar die blindelings in big data gelooft.

11. Mijn naam (2020) als Seo Ri Ae

In haar comeback op het grote scherm wordt Seo Ri Ae een van haar meest emotionele en uitdagende portretten van een vrouw die haar onvoltooide droom wil vervullen om haar allerlaatste kunstproject te maken met een naamloze kunstenaar.

12. Hee Soo (2021) als Hwang Joo Eun

Haar reünie Drama Special metPark Sung Hoon, markeert Hee Soo haar heropleving als actrice met een hoog kaliber als ze de rol van Hwang Joo Eun portretteert, die het nabeeld van haar geliefde kind nastreeft door middel van VR-technologie. Haar emotionele en opwindende vertolking gaf Joo Eun een multidimensionaal perspectief en won vervolgens de Best Actress in Drama Special/TV Cinema Award tijdens de KBS Drama Awards 2021.

13. Etalage: The Queen's House (2021-2022) als Yoon Mi Ra

Na haar voortdurende heropleving, portretteert ze nu voor het eerst in haar hele carrière een schurk en een minnares voor Show Window. Haar vertolking als Yoon Mi Ra heeft het personage apart gezet van de gebruikelijke minnaressen en gaf tegenstrijdige gevoelens jegens de kijkers, van haat tot medelijden. Ze week ook af van haar heel lieve imago en veranderde zichzelf voor deze rol.

14. Opruimen (2022) als Ahn In Kyung

Aanstaande 4 juni neemt ze de rol aan van Ahn In Kyung, een van de schoonmakers die haar toevlucht neemt tot handel met voorkennis om haar dromen te vervullen, nadat ze per ongeluk financiële informatie heeft gehoord. Tijdens de live presentatie werd onthuld dat de regisseur besloot op haar te wachten ondanks haar hectische schema en haar vroegere blessure, omdat ze perfect bij de rol past.

15. 2037 (2022) als Jang Mi

Haar nieuwste filmcomeback, 2037, wordt op 8 juni uitgezonden. Ze speelt Jang Mi, een van de vrouwelijke gevangenen die hoop zou proberen te geven aan een jonge gevangene. Ze is de laatste overspelige gevangene voor de afschaffing van overspel.

Entertainer Somin

Dus Min, een verrassend juweeltje van entertainment, heeft haar talent niet alleen bewezen door haar verworven fans en steun, maar ontving ook verschillende prijzen, zoals de Best Rookie for Entertainment en Top Excellence Award in Variety Category in opeenvolgende jaren, een prestatie die moeilijk te bereiken. Ze heeft door de jaren heen ook meerdere Best Multi-Entertainer awards ontvangen. Momenteel is ze een vast lid van Running Man sinds 2017 en lid van Sixth Sense sinds 2020. Hier zijn enkele van haar meest opmerkelijke optredens en optredens in variétéshows.

1. Samenleven in een lege kamer

2. Lopende man

3. Dorpsoverleving: de acht

4. Zesde Zintuig


Muziekvideo-optredens

Ze deelde ook haar talent voor acteren, niet alleen in drama's en films, maar ook in verschillende muziekvideo's door de jaren heen. Hier zijn enkele van haar optredens in verschillende muziekvideo's.

1. Gewoon naar je kijken is leuk zonder antwoord

2. Sun & Star door Joo Suc

3. Atlantis Princess door Lena Park

4. Wees bij mij door SORAN


Somin's discografie

Als groot schrijver en dichter heeft ze dit ook laten zien als tekstschrijver in verschillende nummers die officieel aan haar zijn toegeschreven. Ze heeft ook als zangeres deelgenomen aan verschillende nummers, wat voor fans een aangename verrassing kan zijn. Hier zijn enkele nummers waaraan ze door de jaren heen heeft gewerkt.

1. He_Starlight met Kim Dong Wan

2. Bekentenis van liefde met SORAN en Yoo Jae Suk

3. Blue & Blue met Choi Botton (als verteller en tekstschrijver)

4. Ik hou van jou met Choi Botton (als verteller en tekstschrijver)

5. Waarom niet lang haar knippen met Choi Botton (als verteller en tekstschrijver)

6. Let's Be Forever door Choi Botton (als tekstschrijver)

7. One Room door Lee Ki Chan (als tekstschrijver)

Min is dus onmiskenbaar multitalent en we hopen de komende jaren nog meer van haar te zien. Welke van haar persona's en projecten zijn jouw persoonlijke favorieten? Moedig haar aan in haar komende drama's en projecten.