Nieuws

Go Min Si onthult dat ze 13 kg is afgevallen om haar rol voor 'Sweet Home' op zich te nemen

www.insight.co.kr

Veel internetgebruikers hebben misschien een bekend gezicht herkend in de hit Netflix origineel ' Sweet Home ' als de actrice die de beste vriend van het hoofdpersonage speelde in de film ' Heks: deel 1, de subversie ' speelde de rol van Lee Eun Yoo .

Actrice Go Min Si onthulde onlangs haar inspanningen om de rol van Lee Eun Yoo op zich te nemen voor 'Sweet Home'. Ze onthulde dat ze niet alleen afviel, maar ook ballet leerde.

Go Min Si verklaarde, ' Ik dacht niet dat ik de rol zou krijgen toen ik auditie deed voor de rol. Ik kan me nog herinneren dat ze me belden dat ik de rol van Lee Eun Yoo mocht spelen. Ik was erg benieuwd hoe dit drama tot stand zou komen en maakte me ook zorgen of ik het wel goed zou doen.'


In het interview zei de actrice: ' Ik kwam aan voor de film 'Witch', tot 58 kg/128 lbs, en ik daalde tot 45 kg/99 lbs voor deze rol. Ik heb zelfs een tijdje ballet geleerd. Ik heb de neiging om veel te oefenen voor rollen die fysieke activiteit vereisen.'


Ondertussen speelt Go Min Si de rol van een middelbare schoolballerina die haar dromen om een ​​succesvolle danseres te worden kwijtraakte nadat ze haar enkel had geblesseerd. Ze moet zich aanpassen en overleven met de bewoners van het Green Home-flatgebouw terwijl apocalyptische horror en bizarre verhalen zich ontvouwen in de serie.

Go Min Si kreeg veel liefde omdat ze perfect in staat was om de emoties van een opgroeiende adolescent te portretteren, zoals ze perfect uiting geeft aan tieneremoties. Ze wordt ook geprezen voor haar inspanningen om gewicht te verliezen om haar imago uit de film 'Witch: Part 1, the Subversion' te transformeren.

GA MIN SI (L) VOOR 'DE HEKS'

'Sweet Home' klom snel op in de gelederen toen het wereldwijd erkenning kreeg. 'Sweet Home', dat op 18 december werd uitgebracht, stond al in de top tien van de Netflix-hitlijsten in elf landen. De serie is gebaseerd op de populaire webtoon met dezelfde titel en kreeg veel aandacht als de regisseur die ' Kobold ' en ' Meneer Sunshine ' regisseerde ook de Netflix-serie.