Muziek Releases

[Album & MV Review] GOT7 - 'Vluchtlogboek: turbulentie'

GOT7Tracklijst:


1. luchtbrug
2. Hard dragen
3. Boom x3
4. Bewijs het
5.Geen jam
6. HEY
7. Mayday
8. Mijn huis
9. Wie is dat?
10. Als
11. Ziek
12. Dromen
13. Laat meSluit je aan en houd je stevig vast, GOT7 is terug met hun nieuwe album' Vluchtlogboek: Turbulentie .' Het is alweer een tijdje geleden ' Vluchtlogboek: vertrek .' Dit is de tweede vermelding in de ' Vluchtlogboek '-serie en bevat 13 geheel nieuwe tracks.


' luchtbrug ' taxit deze schijf de startbaan op en dient als introtrack, hoewel dit technisch gezien niet zo is. Het is een goed voorbeeld van wat dit album inhoudt, van EDM tot enkele zijdeachtige bruggen, met auto-tune en een club-banger-gevoeligheid. Er zit een duidelijk volume in dit nummer en het viscerale gevoel maakt je klaar voor het volgende nummer.
' Hard dragen ' is het keiharde titelnummer. Het is agressief en fel, met knikken naar trap en EDM-beats. Dit deuntje is gewoon geweldig, met tonnen gelaagde geluiden. Herhaalde luisterbeurten zouden nodig zijn om alles wat hier gebeurt te catalogiseren, samples van zowel organische als synthetische geluiden. Zeg wat je wilt over EDM -- het is duidelijk dat er veel werk in deze knaller is gestoken. Een sonische aanval die me doodde.


De ietwat speelse ' Boom x3 ' heeft Jackson helemaal over geschreven, die het nummer mede schreef. De EDM is lichter maar niet minder prominent met danspauzes en beatdrops, om nog maar te zwijgen van hiphopstijlen. Er is weer een verscheidenheid aan geluiden, en op de een of andere manier blijft dit nummer op het goede spoor - gezien de verschillende deuntjes die door dit deuntje piepen. Al met al geen slecht nummer.
het zwoele ' Bewijs het ' is geschreven door niemand minder dan JB . Hij is duidelijk een R&B-fan, en dit deuntje baant zich een weg door de speelduur als rookslierten. Het is onmiskenbaar soepel, hoewel een beetje een teleurstelling van de hyperactieve beats van de vorige nummers. Hij is een begenadigd zanger en het is fijn om te horen dat hij de kans krijgt om te schitteren.


Markering en Yugyeom 's ' no-jam ' is een lied gespeeld om te lachen en toont hun iconische speelse stijl met een prachtig gerealiseerd reggae-feestnummer. Het is weer een nummer dat het niet kan laten om je te herinneren aan de EDM-productie, en dus zijn er een paar onnodige storingen, waardoor de onderdompeling recht uit het raam wordt gegooid. De titel betekent ' Niet leuk .' BamBam en Jackson droeg ook teksten bij aan deze.
hoofdzanger Youngjae breng ons ' Hoi ,' nog een vrolijk, pittig deuntje dat pronkt met zijn zoete stem en stijl. Het komt het meest overeen met rechttoe rechtaan pop, maar het heeft een aantal leuke verrassingen in de raps en het krachtige refrein. Het is mooi verpakt en zal je zeker laten dansen.


Jinyoung geeft ons een goede rit in de dubstep-geregen' Mayday .' Sommige verwijzingen naar het hele vliegtuigthema zijn leuk, en we hebben hier absoluut zieke raps. Het refrein brengt ons naar nieuwe hoogten, en het is moeilijk om hierin niet verstrikt te raken. Ik vind het leuk hoe de raps zijn geïntegreerd in het refrein, waardoor dit een leuk, fel gevoel krijgt.Dit is ongeveer hoe het klinkt, met zijn techno-invloeden op zijn mouw, met vrolijke, upbeat deuntjes en krachtige clubknallers. Het is een beetje een andere stijl voor hen, maar ze pakken het goed aan. En ik vind het leuk hoe ze superactief waren bij het maken van deze schijf. Markering speelt de grootste rol als co-schrijver van vijf nummers: ' no-jam ,'' Mijn huis ,'' Als ,'' Ziek ' en ' Laat mij .' Ik vond dit leuk, en eerlijk gezegd, door EDM te omarmen (ondanks de excessen), denk ik dat het hun beste tot nu toe is.

MV BEOORDELING


De video is alle soorten van wow. Met alle concepten GOT7 eerder gedaan, deze is de donkerste.

Het tafereel is er een van verwoesting, halfvernietigde auto's staan ​​als een opeenhoping op de snelweg tegen elkaar opgesteld en er is een brandend vliegtuig waar ze voor dansen. Scènes flitsen heen en weer tussen het vliegtuig en een ambulance, hoogstwaarschijnlijk op een dodelijke crash.Sommige beelden zijn verwarrend. Ik kan de bomen niet echt vinden voor het leven van mij, maar kan te maken hebben met een plek van volmaakte rust? Ik ben er vrij zeker van dat de vogelkooi met een babyvogel een shout-out is naar hun fans. Ze eindigen allemaal onder water, dus het vliegtuig is misschien neergestort en verdronken?

Uiteindelijk maakt de rest de verwarring goed. De dans is perfect en fel, de suggestieve scènes brengen je echt naar een andere plek. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom het meer dan 6 miljoen views heeft. Zeker duimen omhoog.

Scoren


MV-relevantie ..........7
MV-productie .........8
MV-concept .............8


Albumproductie ...8
Albumconcept ........7
Tracklisting ..............7


ALGEMENE ............ 7.5