Nieuws

GOT7 voltooit met succes hun eerste post-JYP-fanbijeenkomst als zeven leden

DeGOT7leden brachten het weekend herenigd met hun fans door!

Op 21 en 22 mei KST, JB (Jay B) , Markering , Jackson , Jinyoung , Youngjae , BamBam , en Yugyeom hielden hun 2022 fancon' THUISKOMST ' in het SK Olympic Handall Stadium in het Olympisch Park van Seoel. Het evenement was voorbereid om hun aanstaande comeback met fans te vieren, waarbij 'thuiskomst' werd gebruikt om hun eerste terugkeer naar zeven-leden-promoties sinds hun vertrek aan te duiden. JYP-entertainment .

Tijdens het evenement hadden de leden plezier door openhartig met elkaar over verschillende onderwerpen te praten en zelfs enkele leuke verhalen achter de schermen met hun fans te delen. Ook bereidden ze optredens voor voor hun aankomende single ' NANANA ' en B-kantje ' Laat me niet alleen .'

Ondertussen zal GOT7 hun nieuwe mini-album uitbrengen' GOT7 ' op 23 mei. Dit nieuwe album, dat een nieuw begin voor de groep betekent, bevat nummers die door de leden zelf zijn geschreven en gecomponeerd. 'NANANA', gecomponeerd door JB (Jay B), is een oprecht nummer dat de wens van GOT7 uitdrukt om de fans die op hen hadden gewacht een lied te schenken dat hen aan het lachen kan maken.

Bekijk hieronder de officiële beelden van het evenement!