Nieuws

Het comeback-album van GOT7 wordt na release nummer 1 in iTunes-albumhits in 90 landen

Op 23 mei KST,GOT7maakte een comeback met hun langverwachte, titelloze EP,' GOT7 '. Direct na de wereldwijde release steeg GOT7 snel naar de top van verschillende iTunes grafieken over de hele wereld. Eerst debuteerde het mini-album aan de top van de wereldwijde en Europese iTunes-albumcharts.

Bovendien bereikte het album 'GOT7' de nummer 1 in iTunes-albumlijsten in in totaal 90 landen, waaronder Australië, Brazilië, Chili, Frankrijk, Hong Kong, Indonesië, Italië, Japan, Laos, Maleisië, Nieuw-Zeeland, de Filippijnen, Saoedi-Arabië Arabië, Singapore, Taiwan, Thailand, Turkije, Vietnam en anderen, vanaf 24 mei KST.

Vervolgens het titelnummer van het album ' NANANA ' belandde bovenaan de iTunes-hitlijsten in 70 verschillende landen, waaronder Argentinië, Bolivia, Brazilië, Colombia, Egypte, Fiji, India, Mexico, Peru, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en meer. De track heeft nu het record gebroken voor een GOT7-nummer met de meeste #1's op iTunes-hitlijsten, een record dat eerder in handen was van ' nog '.

Gefeliciteerd GOT7!