Nieuws

Jackson van GOT7 schittert in de promotievideo voor de komende Olympische Spelen in Tokio

GOT7fans weten heel goed datJacksongaf eigenlijk de kans op om met schermen naar de Olympische Spelen te gaan om zijn dromen na te jagen om zanger te worden.

Hij had bij verschillende gelegenheden vermeld dat zijn moeder een voormalige turnster was en dat zijn vader een gouden medaillewinnaar van de Aziatische Spelen was in schermen. Daarom bewandelde Jackson natuurlijk hetzelfde pad als zijn ouders. Met zijn competitieve karakter kon Jackson snel zijn talenten in de sport laten zien.

De zanger kreeg de kans om als schermatleet naar de Olympische Spelen te gaan, aangezien hij verschillende competities in de Junior-competities won. Jackson kreeg in feite een sportbeurs aangeboden van Stanford University en bereidde zich voor op de Olympische Spelen in Londen.

Hij besloot echter zijn dromen na te jagen om zanger te worden en besloot te verhuizen naar Zuid-Korea, het centrum van K-popidolen. Nu is hij uitgegroeid tot een wereldster die pronkt met zijn zang- en uitvoeringsvaardigheden met een enorme fandom.

Hij heeft de cirkel rond gemaakt en schittert nu in de promotievideo voor de Olympische Spelen van dit jaar. In deze video geeft hij een overzicht van de Olympische geschiedenis en alle atleten die door de jaren heen aan de evenementen hebben deelgenomen.